Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mariana Moculescu, bătută de iubitul italian
WhatsApp
Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, spune că în Italia a fost bătută și amenințată  de iubitul italian în mai multe rânduri. 

Mariana Moculescu susține că ar fi fost bătută crunt de iubitul italian. 

M-a persecutat, m-a umilit, m-a bătut, mi-a pus viața în pericol, abandonându-mă noaptea pe autostradă. M-a strâns de gât, m-a asfisiat.

Acum doi ani și jumătate am venit în Italia la invitația unei prietene, iar după câteva zile l-am cunoscut pe acel italian. Lucrurile, cam de la început au decurs într-un mod anormal și urât. Netrăind cu personaje care erau consumatoare de droguri, nu am știut să mă păzesc și să închei definitiv o relație la momentul respectiv, a declarat Mariana Moculescu la Antena 3.

Vezi si: Violență EXTREMĂ a unui italian asupra unui român. L-a ÎNJUNGHIAT în trafic

Imediat a început să trimită mesaje la toate persoanele, mi-a blocat numărul respectiv de celular, a început să trimită mesaje la toate persoanele pe care le aveam, chiar și în Germania, mesaje cu tentă sexuală foarte murdare, după  care și-a cerut scuze. 

După câteva luni de zile mi-a dat prima palmă, m-a strând de gât, m-a asfisiat, acest lucru întâmplându-se de patru ori. După a treia oară, am chemat carabinierii, care au constatat că eu aveam leziuni și au chemat emergența care m-au transportat la spital unde am și înoptat. Am fost atât de confuză încât dimineața nu am mai așteptat rezultatul medicului. Am depus un denunț pentru amenințări, amenințări cu moartea și  violență, a mai declarat Mariana Moculescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel