Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: Români arestați după ce au dus MUNCITORI din țară la muncă forțată. Sclavie modernă
WhatsApp
Doi români au fost arestați de poliția din Marea Britanie după ce și-au dus mai mulți conaționali în Regat și i-a supus la muncă forțată. 

Doi români, soț și soție, au fost reținuți, alături de o altă persoană, de asemenea de origine română, în urmă unui raid al Inspecției Muncii (GLAA) din Marea Britanie, efectuat împreună cu Poliția Merseyside – Liverpool.

40 de români au fost, de asemenea, preluați de ofițeri specialiști și de Crucea Roșie Britanică după acțiunea ce a avut loc joi, 8 martie, scrie bzi.ro. Poliția a controlat mai multe adrese din oraș, la una dintre ele fiind descoperită o fermă de canabis și recuperată sumă mare de bani.

Un bărbat de 28 de ani și o femeie de 32 de ani, soț și soție, au fost reținuți, alături de un alt bărbat, de 34 de ani sub suspiciunea de sclavie modernă, muncă forțată și trafic de persoane. Toți suspecții sunt români, scrie ekklesia.co.uk. Inspectorii și polițiștii au acționat pe bază unor informații care arătau că muncitori imigranți din România sunt traficati în Marea Britanie și forțați să lucreze. De asemenea, mulți dintre ei primesc nume false și nu știu când și unde trebuie să lucreze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel