Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
IGPR, detalii ŞOCANTE despre mama adoptivă a Sorinei: "A cerut ca polițiștii să meargă cu ea să o ia pe fetiță"
WhatsApp
IGPR precizează că doi polițiști au fost atenționați în legătură cu cazul fetiței din Mehedinți, însă pentru o situație petrecută în luna mai, când mama adoptivă a mers la secție și a cerut ca echipajele să o însoțească pentru a ridica minora. Polițiștii i-au explicat că nu au competențe.

„Cei doi polițiști au fost atenționați pentru un eveniment din luna mai a acestui an, nu pentru ziua în care procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cariova a luat-o pe fetița din locația respectivă. Concret, în luna mai a acestui an, mama adoptivă a fetiței a mers la sediul unității de poliție, unde a cerut ca polițiștii să meargă cu ea să o ia pe fetița din imobilul în care se afla, iar polițiștii au consiliat-o și au îndrumat-o cum trebuie să procedeze în această situație, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, ulterior, femeia a ieșit în curtea unității de poliție, de unde a apelat 112, sesizând aceleași aspecte și anume că vrea să o ia pe fetița din imobilul unde se află. Și atunci, polițiștii i-au explicat că a fost deja îndrumată, consiliată cum trebuie să procedeze.

„În urma acestui apel, polițiștii au procedat corespunzător, însă, agentul de poliție care a preluat apelul nu a întocmit fișa pentru acest apel, conform prevederilor legale în vigoare. În acest sens, au fost atenționați, atât polițistul care a preluat apelul, cât și șeful nemijlocit al acestuia. Primul, pentru necompletarea fișei 112, iar ce de-al doilea, pentru că, deși a fost informat cu privire la apel, nu a verificat dacă a fost întocmită fișa”, precizează IGPR. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel