Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Europol a publicat lista celor mai căutate infractoare din lume. O româncă, în vizorul polițiștilor: Dată în urmărire generală de 10 ani
WhatsApp
O româncă este pe lista Europol a celor mai căutate infractoare din lume. Anamaria Radu-Stoica, în vârstă de 34 de ani, este căutată de 10 ani, după ce în 2012 Tribunalul Alba a condamnat-o pentru trafic de persoane și proxenetism. 
Europol a publicat lista celor mai căutate infractoare din lume. O româncă, se află în vizorul polițiștilor: Dată în urmărire generală de 10 ani

Anamaria Radu Stoica a fost condamnată în 2012 de magistraţii Tribunalului Alba, pentru aderare la un grup infracţional nestructurat, trafic de persoane şi proxenetism. Avea la momentul respectiv doar 24 de ani.

Femeia este dată în urmărire generală de 10 ani, atât în ţară, cât şi prin Interpol, dar nu a fost identificată până în prezent. Potrivit legislaţiei penale, executarea pedepsei în cazul acesteia se prescrie în termen de 15 ani de la rămânerea definitivă a condamnării.

2. -imagine fara descriere- (europol-a-publicat-lista-celor-mai-cautate-infractoare-din-lume--o-romanca--se-afla-in-vizorul-politistilor-data-in-urmarire-generala-de-10-ani-2.jpg)

 

Europol: Acestea sunt cele mai căutate femei fugare din Europa

 

Acestea sunt cele mai căutate femei fugare din Europa, potrivit unei liste realizate de Europol, care publică zeci de profiluri ale infractorilor dispăruți în UE.

Tania Gomez este cunoscută online drept proprietara plină de farmec a organizației caritabile de salvare a câinilor HundGärin, dar potrivit Europol, ea s-a angajat și într-o gamă largă de activități mai nefaste. Tânăra de 30 de ani este căutat de autoritățile suedeze din martie 2021 pentru o anchetă în curs privind infracțiuni grave de trafic de droguri și spălare de bani.

Următoarea, „Cryptoqueen”, bulgara Ruja Ignatova, nu este doar pe lista Europol, ci este și una dintre primele zece cele mai căutate de FBI – care oferă o recompensă de până la 100.000 de dolari pentru informațiile care pot conduce la arestarea ei. Ignatova, în vârstă de 42 de ani, este acuzată că a folosit criptomoneda OneCoin ca o escrocherie de marketing pe mai multe niveluri pentru a viza investitorii din întreaga lume între 2014 și 2018.

A treia femeie fugară dispărută este Eva Zámečníková, în vârstă de 41 de ani, care este căutată în Slovacia după ce a fost condamnată în lipsă la opt ani de închisoare pentru că a angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul ei soț. În ianuarie 2014, femeia a aranjat să-l plătească prietenului ei Martin Adamkovič cu 50.000 de euro pentru a-i ucide soțul - un soldat cu care a fost căsătorită de doar două luni.

În cele din urmă, maghiara Andrea Dudla - cunoscută și sub numele de Eszter Kathona - fugară din 2012 după ce a fost condamnată la peste 15 ani de închisoare pentru implicarea ei în zeci de infracțiuni economice. În anii 2000, Dudla și doi asociați s-au prefăcut a fi companii adevărate, creând facturi false și bilanţuri contabile, pentru a împrumuta sute de milioane de forinţi de la bănci.

Singura femeie fugară de pe lista celor mai căutate din 2022 a Europol care a fost capturată până acum este Viviana Andrea Vallejo Gutiérrez, care a fost arestată la Malchala, Ecuador, sub acuzația de trafic de persoane, trafic de droguri și spălare de bani.

Poliția o caută și pe „Vivi”, care a fugit din Spania după ce a fost acuzat că conducea bordeluri în care femeile traficate erau forțate să lucreze ca prostituate. Se presupune că a făcut parte dintr-o organizație care a taxat femeile cu 1.500 de euro pentru a intra în Spania, unde apoi au trebuit să plătească banii înapoi prin prostituție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel