Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crima de la Onești. Soția lui Gheorghe Moroșan ar fi sechestrat, în trecut, un om în apartament, tot din cauza casei pierdute
WhatsApp
În apartamentul din Onești unde un Gheorghe Moroșan  a sechestrat și a ucis cu cuțitul doi muncitori, ar mai fi avut loc o sechestrare de persoane. Protagonista a fost însă soția ucigașului Gheorghe Mureșan, Aurelia, aflată și ea în spatele gratiilor în urmă evenimentelor de acum câteva zile.
Sursa foto: colaj capturi Antena 3

Cazul masacrului de la Onești scoate la iveală noi detalii interesante. În același apartament, Aurelia Mureșan, fostă angajată la Societatea Chimcomplex, unde avea în gestiune un depozit, ar fi sechestrat un lucrător al combinatului chimic din Onești, trimis probabil de conducere să facă o evaluare a apartamentul pierdut de familia Moroșan. Atunci nu s-a ajuns la acte de violență, angajatul presupus sechestrat fiind eliberat la scurt timp.

Totuși, fiica soților Moroșan a afirmat aseară, la Antena 3, că episodul presupusei sechestrări, a cărei protagonistă ar fi fost Aurelia Moroșan, nu ar fi adevărat. 

Povestea pierderii apartamentului de către familia Moroșanu pleacă de la începutul anilor 2000, când societatea unde lucra Aurelia Moroșan a deschis proces împotriva ei pentru delapidare. Femeii i s-a pus în sarcina o pagubă importantă, de ordinul sutelor de mii de lei, iar firma unde lucra și-a dorit să recupereze din pagubă prin vânzarea apartamentului.

Comisia de inventariere a bunurilor a ajuns la concluzia că din depozite au dispărut peste 7.600 kilograme bare de titan, robineți, corpuri de ventilație, bare de oțel și inox, țevi și alte materiale. „În condițiile în care nu veți execută de bună voie obligația, se va proceda la scoaterea la vânzare a imobilului, proprietatea dumneavoastră, situat în Onești", potrivit unui articol de presă scris de Ziarul de Iași pe 16 februarie 2003, citat de Ziare.com.

Onești. Soția lui Gheorghe Moroșan a mai sechestrat, în trecut, un om în apartament



Aurelia Moroșan s-a aparat mereu spunând că a fost furată din gestiune, după ce depozitul a fost spart succesiv, lucru pe care nu a reușit să-l probeze. „Este lipsa de gestiune, dar de ce? Pentru că s-au spart magaziile. Să mi se aducă măcar doi martori care să spună că eu sunt vinovată că n-am sigilat corect magaziile, sau că n-am pus lacătul că lumea. Dar să-mi demonstreze cu documente", preciza această pentru presă locală la momentul furtului.

De altfel, Aurelia Moroșan a mai avut în trecut probleme cu societatea unde a lucrat, în anul 1994 fiindu-i desfăcut contractul de muncă pentru acuzații de furt. Societatea a fost obligată de instanța să o reangajeze, inclusiv cu plata salariilor din urmă, după doi ani de procese, pe postul de primitor-distribuitor la depozitul de metalurgice, neferoase și electrice.

Un alt muncitor de la societatea la care a ajuns apartamentul familiei Moroșan a povestit zilele trecute la un post de televiziune național că în anul 2016 a venit să facă ordine în casă iar Aurelia Moroșan l-a atacat cu un spray lacrimogen. „A dat cu spray, am deschis ușa când am văzut că a pus mâna, i-am blocat mâna, a căzut spray-ul jos.. Ea că e apartamentul ei. A venit Poliția, mi-a spus dacă vreau să fac reclamație", a spus acesta reporterilor.

De menționat că cei doi bărbați care au fost uciși luni, 1 martie, la Onești, Silviu Istoan, de 38 de ani, și Dan Patatu 55 de ani, erau la rândul lor angajați la Chimcomplez, combinatul unde a lucrat și soția ucigașului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel