Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zboruri Olanda-România. Cum îşi pot recupera românii BANII pe bilete. Anunţul AMBASADEI
WhatsApp
Odată cu prelungirea restricţiilor privind călătoriile în alte state europene, mai mulţi cetăţeni s-au văzut în situaţia în care trebuie să îşi recupereze banii pe biletele deja achiziţionate de la diverse companii de zbor. Ambasada României în Regatul Ţărilor de Jos a transmis un mesja prin care îi îndrumă pe românii aflaţi în această situaţie.
Foto ILUSTRATIV

"Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 24 din 14 mai a.c. care prevede continuarea suspendării zborurilor pe ruta România – Olanda - România până în data de 29 mai (inclusiv), cei care au achiziționat bilete de călătorie pentru această perioadă pot să semnaleze situația în care se află și să contacteze direct companiile aeriene la:

TAROM
- [email protected]
- telefon +40219361

Wizz Air Netherlands

- Call centre Olanda: 09003637385 (https://wizzair.com/…/information-and-se…/contact/contact-us)
https://wizzair.com/…/…/flight-status/delay-and-cancellation

Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania
Tarom NL
Wizz Air", a transmis Ambasada României  în Regatul Ţărilor de Jos, pe pagina de Facebook, unde a ataşat şi postarea companiei TAROM.

"Având în vedere decizia autorităților române din data de 14 mai 2020, ora locală 23.50, cu privire la instituirea stării de alertă pe teritoriul României, Compania TAROM extinde suspendarea operării curselor pentru o periada de 14 zile către/dinspre :

• Belgia
• Austria
• Franța
• Germania
• Italia
• Marea Britanie
• Spania
• Olanda
• Turcia

Toti pasagerii TAROM pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei sau pentru emiterea unui voucher la contravaloarea biletelor plătite, utilizabil pentru o călătorie ulterioară.
Pentru modificarea biletelor, vă rugăm să contactați Call-Center TAROM, la numărul de telefon 021.9361 sau la adresa de e-mail [email protected]", a transmis TAROM.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel