Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vulcanul Etna a erupt: Aeroportul din Catania a fost închis, iar o ploaie de cenuşă şi zgură a acoperit localităţile. Imagini apocaliptice din Italia
WhatsApp
Vulcanul Etna, unul dintre cei mai activi din lume, a început duminică să expulzeze fum şi cenuşă, determinând închiderea aeroportului din Catania, informează AFP, Reuters şi dpa.
Vulcanul Etna a erupt: Aeroportul din Catania a fost închis, iar o ploaie de cenuşă şi zgură a acoperit localităţile. Imagini apocaliptice din Italia

„Din cauza cantităţilor abundente de cenuşă vulcanică ajunse pe aeroport, operaţiunile aeriene sunt suspendate până când vor fi restabilite condiţiile de securitate”, a comunicat aeroportul.

4. -imagine fara descriere- (vulcanul-etna-a-erupt-aeroportul-din-catania-a-fost-inchis--iar-o-ploaie-de-cenusa-si-zgura-a-acoperit-localitatile--imagini-apocaliptice-din-italia-4.jpg)

În regiune s-au auzit de dimineaţă bubuituri puternice, potrivit cotidianului La Repubblica.

Vizibilitatea în preajma craterului a fost alterată de nori groşi, care au ascuns erupţiile de cenuşă, a indicat Institutul italian de geofizică şi vulcanologie.

2. -imagine fara descriere- (vulcanul-etna-a-erupt-aeroportul-din-catania-a-fost-inchis--iar-o-ploaie-de-cenusa-si-zgura-a-acoperit-localitatile--imagini-apocaliptice-din-italia-2.jpg)

 

Etna este cel mai înalt vulcan activ din Europa



Etna (3324 metri) este cel mai înalt vulcan activ din Europa şi a intrat frecvent în erupţie, în ultimii 500.000 de de ani, notează AFP.


Anul trecut, circa 10 milioane de pasageri au tranzitat aeroportul internaţional din Catania, în estul Siciliei, una din destinaţiile turistice cele mai populare ale Italiei.

3. -imagine fara descriere- (vulcanul-etna-a-erupt-aeroportul-din-catania-a-fost-inchis--iar-o-ploaie-de-cenusa-si-zgura-a-acoperit-localitatile--imagini-apocaliptice-din-italia-3.jpg)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel