Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorel Ionuț Bohotici, românul din Italia care a uimit lumea medicală la numai 19 ani, interviu EXCLUSIV pentru ȘtiriDiaspora
WhatsApp
La numai 19 ani, ideea lui Ionuț a uimit lumea medicală din toată lumea. El a inventat masca inteligentă care își schimbă culoarea atunci când nu mai filtrează eficient. Un interviu în exclusivitate ȘtiriDiaspora care va fi difuzat vineri la ora 14:00. 
Interviu cu Viorel Ionuț Bohotici, românul de 19 ani din Italia care a uimit lumea medicală

Nu mai e o surpriză pentru nimeni că mulți dintre românii plecați să lucreze în străinătate au făcut performanță în domeniul lor de activitate, însă, exemplul de astăzi ne arată că excelența nu ține de vârstă.   

Ediția de vineri, 11 februarie, a interviurilor ȘtiriDiaspora îl are ca invitat pe Viorel Ionuț Bohotici, un român rezident în Italia, care, la numai 19 ani a uimit lumea medicală. El este inventatorul unei măști medicinale inteligente, o mască chirurgicală care își schimbă culoarea atunci când nu mai filtrează eficient. 

Viorel Ionuț Bohotici spune că familia sa a plecat în Italia când avea numai 2 ani și că s-a integrat perfect în sistemul de educație din Peninsulă. În cadrul interviului, Ionuț ne vorbește despre invenție și despre aplicabilitatea sa în domeniul medical și în cel alimentar.

Totodată, tânărul român dezvăluie și planurile sale de viitor.

Interviul exclusiv va fi difuzat vineri, de la ora 14:00, și îl puteți viziona pe site-ul StiriDiaspora, în cadrul acestei știri, dar și pe conturile de Facebook și Youtube.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel