Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Val de revoltă, după ce noul stăpân al unui porc - ținut ca animal de companie de un cuplu - îl sacrifică și mănâncă: „A promis că îi va oferi dragoste și un cămin“
WhatsApp
Rom, o purcică de 3 ani, ținută de un cuplu pe post de animal de companie, a fost dată spre adopție unui alt stăpân, după ce aceasta crescuse prea mult. Acesta a promis fosei sale familii „că îi va oferi dragoste și un cămin“. În schimb, animalul a fost sacrificat și apoi mâncat, ceea ce a dus la un val de revolte.

De câțiva ani încoace, în unele țări este la modă să ai porcușori mini ca animale de companie, așa cum este cazul în Argentina. Cu toate acestea, Roma, așa cum a fost numită protagonista acestei povești, a crescut mai mult decât se aștepta și, în ciuda faptului că a făcut parte din familia în care a trăit, a trebuit să fie dată spre adopție.

Proprietara ei, Mariela, nu-i putea oferi cele mai bune condiții, așa că a căutat cea mai bună familie pentru ea. Facundo Medina a fost ales să aibă grijă de animal. "Mi-a spus că vrea să o păstreze ca animal de companie, că are două fete, mi-a trimis filmulețe cu ea jucându-se cu fiicele ei", a povestit fostul proprietar în urmă cu câteva zile.

Porc - ținut ca animal de companie - sacrificat și mănâncat de noul proprietar

 

Astfel, Roma, în vârstă de 3 ani, a schimbat familia, iar noua ei stăpână a făcut cunoscut acest lucru pe rețelele de socializare, unde a împărtășit cu cei care o urmăresc o fotografie cu ea în mașină. Ceea ce nu se aștepta Mariela era cât de puțin timp aveau să petreacă împreună.

Oferim cheile pentru a afla de ce tip de persoană are nevoie fiecare animal și care se va potrivi cel mai bine cu stilul dumneavoastră de viață.

Ghiță Ciobanul, întâlnire cu Nicolae Ciucă: „Ne-a promis că această lege nu va putea să treacă”

„A promis că îi va oferi dragoste și un cămin“

 

După cum a denunțat purtătorul de cuvânt al Fundației Planeta Vivo, Fernando Pieroni, în urmă cu doar câteva zile pe Twitter, noul proprietar nu a întârziat să o pună pe jar. "A păcălit o familie întreagă cu promisiunea că îi va oferi dragoste și un cămin, a dus-o acasă, a lăsat-o să se joace cu fiicele lui în timp ce vorbea cu un vecin să o ucidă și să gătească".

Fostul proprietar a aflat că, la scurt timp după ce a luat-o acasă, acesta și-a întrebat grupul de prieteni cum ar putea să o gătească, așa că l-a contactat pentru a-i spune ce s-a întâmplat. Într-unul dintre înregistrările audio, noul proprietar i-a spus că "avea deja alte planuri cu porcul", potrivit ABC.

În urma insultelor și amenințărilor primite, adoptatorul a fost nevoit să pună problema în mâna avocaților săi.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel