Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Șofer român, amendat de polițiștii maghiari. Bărbatul, nevoit să-și întrerupă și călătoria
WhatsApp
Un șofer român care s-a prezentat, în data de 8 mai 2022, la ora 9.20, la  punctul de trecere a frontierei rutiere Artand, s-a ales cu o amendă administrativă din partea polițiștilor maghiari.  
Ungaria. Șofer român, amendat administrativ de polițiștii maghiari. Bărbatul nevoit să-și întrerupă și călătoria

Românul se afla la volanului unui microbuz, care transporta un autoturism pe remorca conectată. În timpul controlului, poliția a constatat că greutatea ansamblului de vehicule a depășit greutatea totală maximă admisă.

Prin urmare, șoferul nu și-a putut continua călătoria cu ansamblul de vehicule, din cauza riscului de accident, transmite Poliția de Frontieră a Ungariei. 

Citește și: Ungaria. Șofer român de camion, luat la întrebări de polițiștii maghiar, după ce au văzut ce transporta pe o platformă

În plus, poliția de frontieră din Biharkeresztes a aplicat șoferului român o amendă administrativă în valoare  de 200.000 HUF (521,54 euro).

Un alt  șofer român, care transporta trei mașini a provocat un accident rutier, pe autostrada M5, după ce a adormit la volan. Evenimentul a avut loc pe 6 mai.

 

Ungaria. Șofer român, salvat în ultimul moment din camionul cuprins de flăcări

 

Un șofer român care transporta trei mașini a provocat un accident rutier, pe autostrada M5, după ce a adormit la volan.

Șoferul român, care transporta trei mașini, a adormit la volan, a spart bariera benzii și chiar a doborât un indicator rutier. Ulterior s-a răsturnat. Bărbatul a rămas încarcerat în cabina cuprinsă de flăcări. Bărbatul a fost scos din epavă, în ultimul moment, de ceilalți participanți la trafic.

Toate mașinile transportate și camionul au ars. S-a dovedit că salvatorii tocmai aduseseră donații în Transilvania.

Un accident rutier s-a produs, pe data de 3 mai, în județul Békés, la marginea orașului Szarvas. O dubă, condusă de un șofer român, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Toți cei 18 pasageri au fost răniți în accident.

 

Dubă condusă de un român, implicată într-un accident grav în Ungaria: 18 pasageri răniți

 

Un accident rutier s-a produs, marți, în județul Békés, la marginea orașului Szarvas. O dubă, condusă de un șofer român, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Toți cei 18 pasageri au fost răniți în accident. 

Potrivit autorităților ungare, în duba respectivă se aflau optsprezece pakistanezi, iar vehiculul cu numere de înmatriculare spaniole era condus de un român. Accidentul s-a produs după ce polițiștii au vrut să oprească duba suspectă. Șoferul nu a oprit, dar și-a continuat călătoria și a lovit stâlpul de electricitate.

Potrivit polițiștilor, pasagerii nu au putut face o dovadă credibilă a identității lor și că se aflau legal în Ungaria. Prin urmare, după ce au primit îngrijirile medicale necesare, toți migranții au fost conduși la secția de poliție, relatează hirtv.hu.

Străinii sunt urmăriți penal, iar șoferul român este suspectat de trafic de persoane. Această infracțiune se pedepsește cu închisoare de la unu la cinci ani, într-un caz calificat de până la cinci la cincisprezece ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel