Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ungaria. Doi români, amendați de polițiștii maghiari de frontieră. Șoferii nu au respectat o regulă importantă de trafic
WhatsApp
Doi șoferi români au solicitat să părăsească punctul de trecere a frontierei rutiere Aartand, însă au fost amendați de polițiștii maghiari.
Ungaria. Doi români, amendați de polițiștii maghiari de frontieră. Șoferii nu respectat o regulă importantă de trafic

Polițiștii i-au verificat pe cei doi șoferi români și au constatat că greutatea autovehiculelor conduse depășește, în ambele cazuri, greutatea maximă admisă.

Pe data de 5 februarie, în jurul orei 15.00, un tânăr de 19 ani a intrat în punctul de trecere a frontierei, la volanul unui autoturism care era supraîncărcat cu 310 kilograme, relatează civishir.hu.

Două zile mai târziu, în dimineața zilei de 7 februarie, un al șofer a ajuns în punctul de trecere al frontierei Aartand. Și în acest caz, românul a fost amendat, deoarece mașina avea  greutate de 1780 de kilograme de marfă în exces. Poliția din Biharkeres a aplicat amenzi administrative șoferilor.

Săptămâna trecută, un român a agresat o tânără și a încercat să o violeze

Ungaria. Un român a agresat o tânără și a încercat să o violeze. Atacatorul a împins-o în niște tufișuri și i-a scos pantalonii

 

 

Un român a fost reținut de polițiștii maghiari, după ce a vrut să violeze o tânără, de 19 ani, care se întorcea acasă. Evenimentul s-a petrecut, acum câteva zile, în Szigetszentmiklós. Imediat, polițiștii au pornit pe urmele atacatorului, pe care l-au prins, în cele din urmă, la domiciliul său din Csepel.

Acum câteva zile, tânăra se întorcea acasă de la serviciu. La un moment, când se afla pe o stradă puțin circulată, din zona Bányató, a fost ajunsă din urmă de un bărbat necunoscut.  Acesta a luat-o de umeri și a împins-o în niște tufișuri de pe marginea drumului. Aici a aruncat-o pe pământ, cu intenția clară de a o viola, relatează 24.hu.

Cu o mână  a scos pantalonii și lenjeria de corp a victimei, care zăcea pe burtă, iar cu cu cealaltă i-a astupat gura, ca să nu țipe. Cu toate acestea, tânăra a reușit să strige după ajutor.  Din fericire, o mașină  care trecea pe stradă a oprit, iar atacatorul a luat telefonul victimei și a fugit, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Pest. Șoferița care oprise automobilul a mers la tânăra care era speriată și plângea. Atunci a fost sesizată imediat poliția.

După cinci zile de căutări, polițiștii l-au identificat pe atacator, care s-a dovedit a fi un cetăţean român, în vârstă de 19 ani. Acesta a fost arestat. În casa în care locuia românul, polițiștii maghiari au găsit şi telefonul mobil al victimei, care era ascuns sub pernă.

Tânărul român, care lucra ca muncitor auxiliar, a negat că ar fi săvârșit infracțiunea.  Suspectat de tentativă și jefuire de violență sexuală, românul a fost reținut și arestat preventiv. József Levente Nisóczi, purtător de cuvânt al Procuraturii Generale a Judeţului Pest, a declarat că Parchetul Raional Szigetszentmiklós a cerut deja arestarea suspectului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel