Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un turist britanic, aflat în plimbare în Franța a fost jefuit. Hoțul i-a fuart ceasul elvețian de 234.000 de lire sterline chiar de la mână
WhatsApp
Unui turist britanic în vârstă de 70 de ani i-a fost smuls ceasul elvețian de 234.000 de lire sterline de la încheietura mâinii de către un hoț, în timp ce se afla la cină în orașul francez Bordeaux.
Un turist britanic, aflat în plimbare în Franța a fost jefuit. Hoțul i-a fuart ceasul elvețian de 234.000 de lire sterline chiar de la mână / Foto: Pixabay

Britanicul urma să viziteze orașul Bordeaux, după ce terminase cina cu prietenii, când un hoț l-ar fi imobilizat înainte de a-i fura ceasul.

Suspectul a reușit să smulgă ceasul, un model de lux fabricat în Elveția cu o valoare estimată la 324.000 de lire sterline, de la încheietura bărbatului înainte de a dispărea în mulțimea din Place de la Comedie, relatează Sud Ouest.

Turistul a depus o plângere la poliție și a fost deschisă o anchetă privind furtul.


Din ce în ce mai mulți hoți vânează turiștii bogați din Franța pentru a le fura bunurile scumpe

 

Anul trecut, un om de afaceri milionar a fost jefuit de hoții de buzunar din Franța. Aceștia i-au furat ceasul de 350.000 de lire sterline de la încheietura mâinii în timp ce ieșea dintr-un restaurant de pe Coasta de Azur.

Richard Skelhorn a declarat că doi bărbați i-au furat ceasul Richard Millie Lotus F1, ediție limitată, apucându-l de braț și strecurându-l de pe el.

Bărbatul de 41 de ani i-a urmărit pe hoți, dar nu a reușit să-i prindă în timp ce aceștia au fugit pe străzile din spatele stațiunii exclusiviste St Tropez din sudul Franței.

Omul de afaceri plătise 100.000 de lire sterline pentru ceasul, fabricat din carbon și prevăzut cu aur roz de 18 carate, în urmă cu opt ani, ca un cadou pentru el însuși după ce și-a vândut prima companie. Deoarece au fost fabricate atât de puține ceasuri, acesta și-a apreciat valoarea. 

Skelhorn, care și-a vândut ultima companie specializată în bingo și jocuri de noroc online pentru peste 40 de milioane de lire sterline, a fost contactat ulterior de un alt om de afaceri care a declarat că ceasul Richard Millie i-a fost furat în St Tropez de doi bărbați.

 

Hoții din Franța au vizat, de asemenea, casele unor celebrități, precum și platourile de filmare

 

În luna februarie a acestui an, 20 de bărbați mascați au jefuit platoul de filmare al serialului dramatic Lupin de la Netflix din Nanterre, Franța, și au plecat cu o sumă estimată la 254.000 de lire sterline. 

Hoții au pătruns pe platoul de filmare după ce au lansat focuri de artificii cu mortier în zonă, deși o declarație a Netflix a confirmat că nimeni nu a fost rănit în incident, transmite Daily Mail.

Autoritățile din Nanterre au lansat o anchetă în legătură cu jaful, deși nu s-a specificat ce s-a furat.

Anul trecut, prezentatorul britanic Piers Morgan a declarat că hoții au furat peste 10.000 de lire sterline în numerar de la el și de la soția sa, Celia, în timp ce dormeau, în timpul unui jaf la luxoasa lor casă de vacanță de pe Coasta de Azur, în Franța. Hoții au furat banii, precum și o geantă de mână și bijuterii scumpe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel