Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un turist a murit făcând cel mai înalt salt de bungee jumping din lume de pe un turn
WhatsApp
Într-un eveniment tragic petrecut în China, un turist japonez în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața după ce a efectuat cel mai înalt salt bungee din lume de pe Turnul Macau. 
Un turist a murit făcând cel mai înalt salt de bungee jumping din lume de pe un turn / Foto: Unsplash

Incidentul a avut loc pe 3 decembrie, iar bărbatul a fost transportat de urgență la spital după ce a finalizat saltul de 233 de metri înălțime.

Conform rapoartelor, turistul a sărit în jurul orei locale 16.30, iar după salt, el a început să sufere de dificultăți de respirație. În ciuda faptului că nu prezenta răni externe, simptomele sale au devenit tot mai grave, și bărbatul a ajuns inconștient.

Echipa de intervenție rapidă a fost chemată imediat, iar turistul a fost transportat de urgență la spitalul Conde S. Januario, conform presei străine.

 

Medicii au încercat să îl salveze îmsă nu s-a mai putut face nimic pentru viața bărbatului

 

La spital, bărbatul a fost supus unui tratament de urgență, însă, în ciuda eforturilor depuse, el a fost ulterior declarat mort. Autoritățile locale investighează acum circumstanțele exacte ale acestui tragic incident.

Turnul Macau, cunoscut pentru a găzdui cel mai înalt punct de bungee jumping din lume, este o destinație populară pentru aventurieri și iubitori ai senzațiilor tari. Saltul de 233 de metri este o experiență extremă oferită de Skypark by AJ Hackett, operatorul responsabil pentru exploatarea activității de bungee jump de pe turn.

În timp ce incidentul este în curs de investigare, operatorul Skypark by AJ Hackett a reamintit faptul că toți participanții la această activitate trebuie să declare orice afecțiune de bază înainte de a se aventura în saltul extrem. Detaliile despre starea de sănătate a turistului japonez înainte de salt nu au fost încă făcute publice.

Această tragedie aduce în prim-plan discuții cu privire la măsurile de siguranță impuse în astfel de activități extreme și la responsabilitatea atât a participanților, cât și a operatorilor. Se așteaptă ca ancheta să ofere lumină asupra circumstanțelor exacte ale incidentului și să determine dacă există aspecte care ar trebui îmbunătățite în privința siguranței activităților de acest gen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel