Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tată și-a bătut fiica de două luni până la moarte. Ca să scape de pușcărie, a dat vina pe pisică. Mama nu-și revine din șoc: Era lumea mea
WhatsApp
Un tată și-a bătut fiica de două luni până la moarte, apoi a pretins că a fost rănită mortal de pisica care stătea deasupra ei, a spus poliția din Minnesota .
Un tată și-a bătut fiica de două luni până la moarte. Ca să scape de pușcărie, a dat vina pe pisică

Kristopher Dale Arlando Henderson, în vârstă de 39 de ani, a fost acuzat vineri de uciderea fiicei sale Adaline, la Tribunalul districtual Blue Earth. Adaline a fost rănită mortal în casa din Mankato pe 23 septembrie și a murit la Clinica Mayo din Rochester pe 3 noiembrie.

Shelby Goodrich, le-a spus polițiștilor că fiica ei era bine, când a plecat la serviciu în ziua în care i-au fost provocate rănile mortale - picioare rupte, coaste rupte și sângerare cerebrală. Goodrich a hrănit-o pe fetiță, apoi a adormit-o. Femeia a declarat că Henderson i-a trimis un mesaj la ora 17:00 pentru a-i spune că a prins pisica întinsă pe copil. Mama a sosit acasă o oră mai târziu. Femeia și-a dus copilul la camera de urgență, după ce și-a sunat propria mamă pentru un sfat.

 

"Era lumea mea și acum lumea mea va fi pentru totdeauna un loc mai întunecat fără ea..."

 

Henderson a susţinut că nu are idee cum a fost rănit copilul, apoi a dat vina pe pisica familiei. Ulterior, a declarat că ar fi fost ''puțin dur'' în timp ce i-a schimbat scutecul. În cele din urmă, Henderson a recunoscut că în ziua morții lui Adaline ''a legănat copilul în brațe și a lovit-o mai puternic decât de obicei'', relatează observatornews.ro, care face referire la Southern Minnesota News.

''Ea a fost întotdeauna un copil foarte fericit. Când a învățat să zâmbească, zâmbea constant și nu era niciodată agitată decât dacă își dorea biberon, schimbatul scutecului sau niște îmbrățișări. Era foarte atentă, încercând în mod constant să urmărească ce se întâmplă în jurul ei. Era lumea mea și acum lumea mea va fi pentru totdeauna un loc mai întunecat fără ea. A fost iubită atât de mult în scurtul timp în care a fost cu noi și va continua să fie'', a declarat Goodrich a declarat pentru DailyMail.

Între timp, rezultatele autopsiei rămân în așteptare. Autoritățile cred că Henderson avea grijă singur de copil în momentul în care au avut loc tragedia. Inițial, bărbatul a fost acuzat doar de agresiune de gradul întâi, însă acuzațiile au fost actualizate după moartea minorei. Bărbatul se afla în închisoarea din Blue Earth, de miercuri dimineață, potrivit Free Press. Cauțiunea lui Henderson a fost mărită la un milion de dolari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel