Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita, care voia să se sinucidă. Alex nu știa să înoate
WhatsApp
Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita. Femeia îl anunțase că are de gând să se sinucidă și, în ciuda faptului că nu știa să înoate, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a mers după ea, potrivit Daily Mail.    
Un tânăr, care nu știa să înoate a murit, după ce a sărit în mare să-și salveze iubita, care voia să se sinucidă

Alex Gibson și-a pierdut viața, după o noapte petrecută alături de iubita și prietenii săi. Tânăra a decis să meargă într-un club, iar după câteva ore și-a sunat partenerul spunându-i că „nu mai vrea să trăiască”. 

Tânărul s-a grăbit spre locul indicat și, fără a mai sta pe gânduri, a sărit în apă pentru a-și salva iubita, în ciuda faptului că nu știa să înoate. O oră mai târziu, trupul neînsuflețit al lui Alex a fost descoperit de salvamari, scrie Daily Mail. 

„Eram amândoi, în apă, lângă treptele digului. Am încercat să-l ajut pe Alex pentru că nu putea să înoate. Ne țineam unul de altul pentru a rămâne la suprafață. Mi-am dat seama că singura noastră șansă de salvare este dacă unul dintre noi merge după ajutor. Mi-a luat foarte mult să înot până la țărm din cauza curentului puternic”, a declarat iubita tânărului. 

 

Salvamarii i-au descoperit trupul după aproape o oră de căutări

 

„Îmi aduc aminte cum se îndepărta tot mai mult în larg și cum striga după ajutor, apoi nu l-am mai observat din cauza întunericului”.  Salvamarii i-au descoperit trupul după aproape o oră de căutări. A fost transportat la spitalul Blackpool Victoria, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul tânărului. 

Alex lucra la Fresh Fish and Chips din Lytham Road, înainte de a muri, magazinul fiind închis în ziua de vineri, după ce a auzit vestea îngrozitoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel