Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un soldat ucrainean cântă piesa câștigătoare de la Eurovision 2022, pe sunetul bombelor. Video emoționant
WhatsApp
„Stefania”, piesa cu care Ucraina a câștigat concursul Eurovision 2022 a devenit imnul soldaților care luptă împotriva rușilor. Momentul în care un soldat ucrainean din Mariupol o cântă a devenit viral și a emoționat o lume înteagă.
Un soldat ucrainean cântă piesa câștigătoare de la Eurovision 2022, pe sunetul bombelor. VIDEO emoționant

Un soldat ucrainean din Mariupol a emoționant o lume întreagă după ce a interpretat piesa „Stefania”, iar pe fundal se aude sunetul bombelor care lovesc orașul. El a postat clip-ul pe Twitter și a ajuns rapid viral.

Imaginile sunt filmate în oţelăria Azovstal din Mariupol, în timp ce acesta cântă melodia câştigătoare a Eurovisionului, care a devenit imnul celor care apără țara de bombardamente.

Apărătorul din Azovstal poate fi văzut cântând versurile piesei „Stefania”, în timp ce pe fundal se aud bombardamentele, transmite News.ro.

„În acest fel, soldaţii ucraineni i-au mulţimit trupei Kalush pentru susţinerea de la Eurovision şi pentru apelul către întreaga lume pentru a fi ajutaţi apărătorii Mariupolului”, notează The New Voice of Ukraine în descrierea imaginilor emoționante, potrivit a1.ro.

G Ad:

 

 

 

Piesa „Stefania” a trupei Kalush Orchestra a devenit imnul soldaților care apără țara

 

La numai o zi după ce a adus Ucrainei trofeul Eurovision 2022, piesa „Stefania” a trupei Kalush Orchestra a devenit imnul soldaților care apără țara, în războiul declanșat de Rusia. Versurile piesei vorbesc despre mama solistului trupei și cum „Câmpul înverzește, părul ei se-albește”.

„Am dedicat cândva acest cântec mamei mele, iar când a izbucnit războiul, cântecul a căpătat o mulțime de semnificații noi. Deși nu există niciun cuvânt despre război în versuri, mulți oameni au început să asocieze cântecul cu Mama Ucraina. Mai mult, societatea a început să îl numească imnul războiului nostru!”, a dezvăluit liderul trupei, Oleh Psiuk, pe YouTube.

Duminică, Kalush Orchestra a lansat videoclipul piesei „Stefania”, cu care trupa a obținul primul loc la Eurovision în acest an. Ei au precizat că acesta a fost filmat printre ruinele din Bucea, Irpin, Gostomel şi Borodianka. Imaginile vorbesc de la sine și arată nivelul dezastrului pe care Rusia l-a provocat în Ucraina, de la începutul războiului și până astăzi.

 

 

Kalush Orchestra scoate la licitație trofeul obținut la Eurovision 2022. Banii obținuți vor ajunge la armata ucraineană

 

Kalush Orchestra din Ucraina a fost desemnată câștigătoarea în finala concursului Eurovision 2022, din 14 mai. Membrii trupei au declarat că au de gând să scoată la licitație marele trofeu, iar cu banii obținuți vor ajuta armata ucraineană.

Liderul trupei a transmis că banii obținuți din vânzarea trofeului vor fi donați unei fundații care are ca obiectiv ajutarea armatei ucrainene.

„Plănuim să scoatem trofeul la licitaţie şi să donăm toţi banii unei fundaţii care ajută forţele armate şi Ucraina. Urmează să alegem una. Mulţi oameni deja fac donaţii, şi mai mulţi vor să doneze. Iar gestul nostru îi va motiva. Va fi în beneficiul Ucrainei”, a declarat solistul trupei, Oleh Psiuk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
27 iun, 18:23
DCMedical.ro
27 iun, 19:02
DCBusiness.ro
27 iun, 15:21
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCBusiness.ro
27 iun, 15:21
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCNews.ro
27 iun, 18:23
DCMedical.ro
27 iun, 19:02
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
RadioDCNews.ro
27 iun, 16:16
RadioDCNews.ro
27 iun, 16:16
Astrosens.ro
21 iun, 12:35
Astrosens.ro
21 iun, 12:35