Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer român din Italia a lovit violent un biciclist. Trupul victimei a fost găsit într-un șanț
WhatsApp
Un bărbat și-a pierdut viața după ce un șofer român l-a lovit cu duba. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român în vârstă de 30 de ani a fost implicat într-un accident rutier în Faenza, care a dus la moartea unui bărbat de origine senegaleză. 

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 22:00, în zona Ravenna, de-a lungul Via Lugo. Victima se afla pe bicicletă când a fost lovită de duba condusă de șoferul român. Impactul a fost atât de puternic încât l-a aruncat pe biciclist la câțiva metri distanță, trupul acestuia a fost găsit într-un șanț.

Conform informațiilor oferite de polițiști, la locul faptei au sosit 118 cadre medicale care au confirmat decesul bărbatului senegalez în vârstă de 45 de ani. Șoferul implicat a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. 

Citește și:  Doi tineri români au murit într-un accident rutier teribil în Italia

Autoritățile locale au demarat investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. În momentul de față, ancheta este în desfășurare, scrie presa italiană

„197 de bicicliști au murit în Italia în 2023”

 

Potrivit Asaps (Asociația Susținătorilor și Prietenilor Poliției Rutiere), 197 de bărbați, femei și minori au murit pe drumurile italiene în 2023. Iulie a fost cea mai tragică lună, cu 34 de victime. Cele mai afectate au fost Lombardia (39 de decese), Emilia-Romagna (29) și Veneto (22). Cifra de 197 de decese ca estimare preliminară pentru 2023 este foarte apropiată de cea definitivă pentru 2022, calculată de Istat cu 205 decese. Victimele au fost 175 bărbați și 22 femei, 75 aveau peste 65 de ani. 

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel