Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer a intrat cu mașina în casa lui Boris Johnson din sudul Londrei
WhatsApp
O mașină s-a izbit de casa în valoare de 1,3 milioane de lire sterline a premierului Boris Johnson.
Captura Foto sursa You Tube

Un Vauxhall Astra negru s-a izbit de casa lui Boris Johnson, în valoare de 1,3 milioane de lire sterline, din sudul Londrei, la primele ore ale dimineții de ieri (9 mai).

Imaginile arată grădina din fața casei premierului, cu gard viu, un copac și un stâlp ornamental deteriorate, transmite The Mirror.

Polițiștii au declarat că în accident nu au fost comise infracțiuni, iar șoferul a fost tratat pentru o rănire ușoară.

Accidentul a deteriorat gardurile vii, copacul și a doborât un mic stâlp ornamental din grădina din față. De asemenea, a lăsat resturi împrăștiate pe alee și spre șosea.

Vecinii au spus că strada rezidențială a avut de mult o problemă  de-a lungul timpului cu șoferii care circulau cu viteză.

Casa Camberwell este în renovare în ultimele șase luni. Ieri, constructorii s-au chinuit să intre în proprietate în urma accidentului, fiind nevoiți să folosească un ferăstrău pentru a-și croi drum prin gardul viu.

Chiar și luna trecută, Carrie a fost văzută evaluând lucrările de pe proprietate, în timp ce Boris nu a mai fost văzut acolo de doi ani. Un vecin a declarat pentru The Mail Online că localnicii au glumit că prim-ministrul pregătește casa pentru când va fi dat afară din funcție.

Johnson deține, de asemenea, o casă cu un teren de tenis și piscină în Oxfordshire.

Vecinii au descris zgomotul accidentului ca fiind un „tunet”, iar mașina a fost în cele din urmă scoasă în jurul orei 17 în această seară.

Un purtător de cuvânt al poliției din Met a declarat: „Luni, 9 mai, la ora 01:19, poliția a fost chemată în urma raportărilor privind o coliziune rutieră.Ofițerii au intervenit și au găsit o mașină care a lovit exteriorul unei proprietăți provocând pagube minore. Șoferul mașinii a suferit o rănire ușoară și a fost evaluat de paramedici, dar nu a necesitat îngrijiri spitalicești. Nu au fost identificate infracțiuni”.

 

Citește și ...

Jaf în avionul Marea Britanie – Satu Mare. Pasageri, percheziționați de polițiști

 

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au fost sesizaţi de către un băimărean, pasager, că pe timpul zborului în avionul Marea Britanie – Satu Mare, i-a fost sustrasă o sumă de bani din portofel cât timp a fost la toaletă. Citește în continuare aici...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel