Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Spania, prins cu pachete de cocaină ascunse în scaunul pentru bebeluși: bărbatul riscă închisoarea
WhatsApp
Un român riscă 3 ani și 11 luni de închisoare pentru că a vândut droguri în Vigo. 
Un român din Spania, prins cu pachete de cocaină ascunse în scaunul pentru bebeluși, bărbatul riscă închisoarea

Polițiștii l-au prins în după-amiaza zilei de 3 iunie 2022, când vindea un pachet de cocaină de 60 de euro prin geamul unei mașini parcate, în Redondela.

Ofițerii  au percheziționat mașinai au descoperit că românul a ascuns opt pachete de cocaină și patru pachete de canabis sub  scaunul pentru copii, ancorat pe bancheta din spate a vehiculului. Agenții au confiscat 218 euro. Valoarea drogurilor confiscate s-a ridicat la 300 de euro, motiv pentru care procurorul solicită o amendă de 982 de euro, scrie lavozdegalicia.es.

Reamintim că, în luna octombrie, Poliția Națională spaniolă a închis un magazin de droguri din cartierul central Lavapiés din Madrid și a arestat un român, presupus autor al unei infracțiuni împotriva sănătății publice.

 

Un român care vindea droguri în casa sa din centrul Madridului, săltat de polițiști

 

După cum a raportat ofițerii de la Poliția din Madrid, locuința,  situată în cartierul Centro, a fost perchiziționată pe 10 octombrie, după mai multe plângeri depuse de vecini.

Aceștia au denunțat că mai multe persoane necunoscute care intrau deseori în locuința bărbatului  au provocat pagube materiale, în special la ușa de la intrare.

În urma cercetărilor aferente, agenții au confirmat că locuința deținută de un român era folosită ca punct de livrare a drogurilor, pentru care s-a solicitat o hotărâre judecătorească de efectuare a unei intrări și percheziții, scrie Lavanguardia.

De la domiciliul românului au fost ridicate cocaină și heroina, deși la acel moment deținutul nu deținea cantități mari din aceste narcotice.

Citește mai multe AICI.

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel