Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român de 19 ani și prietenul său italian de 16, reținuți pentru mai multe spargeri date în Ventimiglia
WhatsApp
Un român în vârstă de 19 ani din Italia a fost reținut de polițiști, după ce, alături de un italian de 16 ani, a spart un salon de înfrumusețare și două restaurante. 

Carabinierii au stabilit că român de 19 ani și un italian de 16 ani sunt principalii suspecți în cazul unor spargeri date săptămâna trecută în localitatea Ventimiglia (provincia Imperia). Cei doi au fost identificați cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Cei doi au intrat cu forța într-un salon de înfrumusețare și două restaurante. Din nefericire pentru cei doi hoți de ocazie, "captura" nu e deloc impresionantă, ei alegându-se cu doar câteva zeci de euro, un telefon și două sticle de vin.

Aduși la secția de poliție și puși în fața imaginilor, cei doi au recunoscut imediat faptele, urmând să fie cercetați în libertate, scrie la-riviera.it.

În ultimele luni, locuitorii din Ventimiglia au raportat autorităților mai multe furturi. Polițiștii banuiesc că cei doi fac parte dintr-o gașcă mai mare de tineri care au dat numeroase lovituri în zonă.

În urma acestor evenimente, Poliția de Stat a intensificat activitățile de control în teritoriu, în special seara și noaptea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel