Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un ROMÂN, cerșetor la Roma, reținut pentru trafic de droguri
WhatsApp
În nordul Romei a avut loc în acest week-end o operațiune de combatere a traficului de droguri. În urma acesteia anchetatorii au stabilit că traficanții apelează la cerșetori sau persoane fără adăpost pentru a le plasa marfa.

Zeci de forțe de ordine au împânzit zona de nord a Romei pentru depistarea traficanților de droguri. În urma acesteia o femeie, mamă a doi copii a fost prinsă la scurt timp după ce livrase unui cerșetor o doză de cocaină în vederea livrării. În urma percheziției în casa femeii, într-o cutie cu lapte praf a fost găsită cantitatea de 24 de grame de cocaină, un cântar de precizie, materiale pentru ambalarea și tăierea dozelor și bani. 

Puțin mai târziu, carabinierii au arestat un bărbat român de 37 de ani. În urma unei percheziții personale și domiciliare, a fost găsită cantiatea de 31 de grame de cocaină, un cântar de precizie, și materiale pentru ambalarea dozelor dar și suma de 10.800 de euro în numerar pe care nu a putut să o justifice.

Totodată fost prins un bărbat român de 38 de ani, care trăiește pe stradă alături de ceilalți oameni fără adăpost. A fost surprins în timp ce îi dădea o doză de hașiș unui tânăr.

"Traficanții își modifică modul de a vinde hașiș, cocaină și crack - confirmă maiorul Vincenzo Carpino, găsim tot mai puțini străini și magrebieni pe străzi, dar tot mai mulți tineri români și, mai exact, vagabonzi. Persoane care trăiesc pe străzi și care sunt găsite în posesia de droguri. 

Acțiunea traficanților are drept două scopuri: primul este că ei nu sunt implicați direct și scapă astfel basma curată,  iar al doilea, în cazul în care livratorul este prins acesta poate fi înlocuit rapid cu un alt tânăr fără adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel