Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român care căuta prin gunoaie în Barcelona a găsit o valiză. Când a deschis-o a avut parte de sperietura vieții
WhatsApp
Un român din Spania a avut parte de șocul vieții, după ce a descoperit un cadavru într-o valiză aruncată într-o pubelă din Barcelona.

Un român din Barcelona care căuta fier vechi în gunoaie a făcut o descoperire macabră. Într-o pubelă acesta a găsit o valiză în interiorul căreia se afla cadavrul dezmembrat al unui bărbat.

Totul s-a întâmplat Românul fără adăpost a observat valiza neagră, voluminoasă și destul de grea, pe care a deschis-o. Înauntru a observat rămășițe umane, relatează El Pais și El Nacional, citate de Știrile ProTV.

În stare de șoc, acesta s-a dus la un vânzător de tutun din zonă, pe care îl cunoștea, ca să îi povestească ce a descoperit. „Prietene, prietene, sună pe cineva că este foarte serios, foarte serios”, i-a strigat românul.

„Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă. O persoană care colectează fier vechi, un client de-ai mei, m-a strigat exact după ce a găsit valiza", a povestit acesta.

Vânzătorul de tutun s-a apropiat de pubela în care se afla valiza descoperită de român.

„L-a început mi s-a părut că sunt haine înauntru, dar când m-am uitat în ea am văzut trunchiul gol al unui bărbat alb”, a povestit el.

Zona a fost izolată imediat de autorități 

 

Pentru că nu avea telefonul cu el, a vrut să se întoarcă la magazinul său de tutun pentru a suna la 112. Pe drum a văzut o ambulanță pe stradă și a oprit-o, iar echipajul a chemat poliția.

„Din fericire fumez și nu am miros. Mi-au spus că duhoarea era îngrozitoare”, a declarat vânzătorul de tutun.

Poliția a confirmat că în valiză se afla trunchiul dezbrăcat al unui bărbat. Zona a fost izolată iar legiștii au preluat cadavrul.

Anchetatorii au luat amprente de pe pubelă și au verificat înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă. Gunoiul fusese ridicat cu o seară în urmă, astfel că valiza cu cadavrul dezemmbrat al bărbatului ajunsese în pubelă de puțin timp, când a fost găsită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel