Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei din Emilia-Romagna, pe malul râului Reno
WhatsApp
Un român este cercetat pentru cinci incidente de violență sexuală pe malul râului Reno, din Emilia-Romagna, Italia. Evenimentele ar fi avut loc chiar în plină zi. 
Un român a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei din Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat de carabinierii de la stația din Casalecchio di Reno. Acesta este subiectul unei investigații pentru comiterea a cinci acte de violență sexuală.

Incidentele au avut loc în perioada 22 aprilie - 9 mai în parcul Talon, de-a lungul malului râului Reno, conform plângerilor victimelor.

 

Românul a fost prins datorită unei fotografii realizate de o victimă 

 

Femeile agresate, care au căutat ajutor din partea soldaților Armatei, au relatat diverse întâmplări de agresiune fizică săvârșite de bărbat în plină zi. Victimele nu erau alese după niciun criteriu, dar toate au fost prinse de român în apropierea parcului Talon, pe malul râului Reno.

Bazându-se pe descrierile oferite de cele cinci femei și pe o fotografie realizată de una dintre ele cu telefonul mobil, fără ca suspectul să știe, anchetatorii au reușit să identifice tânărul. Tribunalul a decis ca bărbatul de 20 de ani, de origine română, să fie plasat în arest la domiciliu, conform presei italiene.

Vezi și

 

Un pedofil în serie a fost demascat de o cameră de spionaj

Un bărbat a ajuns pe mâinile poliției după trei ani de căutări, timp în care a pipăit mai multe fetițe pe stradă. Deși inițial plângerea nu găsise nicio potrivire, o cameră de spionaj a reușit să îl surprindă.

Polițiștii cercetau cazul din 2020, însă, abia ieri, agresorul a ajuns să fie judecat pentru pentru acel incident de acum trei ani.

Inculpatul este un bărbat de 50 de ani din Foggia, rezident în Pesaro. Fata de 13 ani a povestit totul în cadrul unui incident probatoriu. Era 7 ianuarie 2020, dimineața devreme. Bărbatul de 50 de ani a trecut pe lângă fetiță cu un rucsac pe umăr și i-a atins părțile ei intime. Avocatul victimei a cerut pentru victimă o despăgubire de 30.000 de euro. 

Dar vara trecută, pedofilul intră din nou în acțiune. Se plimba pe motocicletă, când se oprește lângă o fată de 13 ani pe o stradă de la malul mării și o atinge. O cameră de luat vederi din zonă l-a surprins, ajungând să fie anchetat. El susține că a confundat fata cu un prieten.

Însă, acest incident pune din nou în mișcare poliția judiciară și se dovedește că bărbatul de 50 de ani este același agresor din 2020, fiind arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel