Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a dispărut şi altul a fost salvat. Ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat în Dunăre, în zona Sulina
WhatsApp
O ambarcațiune în care se aflau doi români s-a scufundat, joi noapte, în Dunăre, în zona localității Sulina, județul Tulcea. Un bărbat de 47 de ani, din București, este căutat, vineri, iar cealaltă persoană a fost salvată de pescarii din zonă, fiind dusă la spital.  

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă judeţului Tulcea, dispeceratul ISU a fost anunţat, joi noaptea, în jurului orel 23.00, că pe canalul Sulina, între mila 5-6, s-a scufundat o ambarcaţiune. În barcă se aflau doi bărbaţi, unul fiind salvat de pescari aflaţi în zonă, iar celălalt fiind dispărut.

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă doi subofiţeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan cu o ambarcaţiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliţia Transporturi şi ambarcaţiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina - Garda de Coastă. Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcaţiunii de la Căpitănie, în şoc hipotermic, ulterior fiind transportată la Sulina”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.
 
Forţele de intervenţie au reuşit ancorarea epavei, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02:00 urmând să fie reluate dimineaţă. Inspectoratul de Poliţie Tulcea a anunţat, vineri dimineaţă, că ambarcaţiunea se afla la mal în momentul producerii evenimentului. “Din primele verificări a rezultat ca o ambarcaţiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane, ar fi luat apă din motive necunoscute, ulterior scufundându-se. În urma acestui eveniment, unul dintre ocupanţi ar fi ajuns la mal, iar cealalt, un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a dispărut în apele fluviului Dunărea. Bărbatul a fost căutat in zona producerii evenimentului, fără a fi găsit”, a mai transmis IPJ Tulcea. Bărbatul salvat este din judeţul Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel