Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pescar britanic a prins unul dintre cei mai mari peștișori aurii din lume
WhatsApp
Un pescar britanic a fost uimit să prindă unul dintre cei mai mari peștișori aurii din lume. „A fost genial să-l prind, dar a fost și pur noroc."
Un pescar britanic a prins unul dintre cei mai mari peștișori aurii din lume / Foto: Facebook

Pescarul britanic Andy Hackett a prins unul dintre cei mai mari din lume. Da, există captura zilei și apoi există scoaterea din adâncuri a unei bestii de 30 de kilograme și numirea ei "Morcovul".

 

Hackett a reușit să prindă creatura în Champagne, Franța, iar peștele se crede că are mai bine de 20 de ani

 

Peștele masiv este o încrucișare între un crap de piele și un crap koi, ambele de culoare portocalie, ceea ce îi conferă peștelui culoarea ridicol de strălucitoare.

Da, acest suflet alunecos ar putea fi de fapt mai bătrân decât tine, sau decât mine, de altfel.

Pescarul în vârstă de 42 de ani a fost, pe bună dreptate, încântat de captura sa și a spus că, deși bănuia că peștele trăiește în jurul lacurilor Bluewater din Champagne, nu a crezut niciodată că îl va prinde.

"Întotdeauna am știut că The Carrot se află acolo, dar nu m-am gândit niciodată că îl voi prinde. Am știut că este un pește mare când a mușcat din momeala mea și a plecat dintr-o parte în alta și în sus și în jos cu ea. Apoi a ieșit la suprafață la 30 sau 40 de metri și am văzut că era portocaliu. A fost genial să-l prind, dar a fost și pur noroc."

 

Pur noroc și o cantitate considerabilă de forță, Hackett a făcut o fotografie cu peștele

 

Pentru context, captura lui Hackett este considerabil mai mare decât peștișorii aurii care au fost pescuiți anterior, cum ar fi atunci când Jason Fugate, în vârstă de 33 de ani, a prins un pește auriu de 17 kg în Minnesota.

Peștele lui Fugate a atras atenția agențiilor de știri pentru solzii săi portocalii strălucitori, dar a fost repede depășit de captura lui Hackett.

Jason Cowler, managerul lacului, a continuat să explice că The Carrot a fost pus inițial în apă pentru a condimenta lucrurile pentru pescari, dar nu se așteptau ca acesta să crească atât de mare pe cât a crescut:

"Am introdus The Carrot în urmă cu aproximativ 20 de ani ca să oferim ceva diferit pentru ca clienții să pescuiască. De atunci a crescut și a crescut, dar nu iese prea des. Este foarte evazivă. Este într-o stare de sănătate și o condiție excelentă. Felicitări lui Andy pentru o captură excelentă", conform Ladbible.

Oricum ar fi, suntem dispuși să pariem că acesta este un peștișor auriu pe care nu-l poți arunca în vasul de toaletă atunci când ajunge la sfârșitul zilelor sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel