Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un magazin din Spania vinde mii de produse la 1 euro. Nimeni nu pleacă cu mâna goală: "E o nebunie"
WhatsApp
Un supermarket din Spania a câștigat popularitate printre oamenii cu bugetul restrâns. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un supermarket din Spania a devenit subiectul conversațiilor în rândul cumpărătorilor cu buget redus. Cu mii de produse vândute la un preț fix de 1 euro, acest magazin a câștigat popularitate rapidă printre cei care caută oferte și promoții într-un mediu în care prețurile par să crească constant.

”E ciudat să pleci fără să cumperi ceva” 

 

Supermarketul olandez Action, care face parte din lanțul de magazine low-cost, s-a bucurat de un val de interes după ce și-a deschis porțile pe piața spaniolă în 2022. Clienții sunt atrași de varietatea largă de produse non-alimentare disponibile, care includ jucării, ustensile de bucătărie, electronice și îmbrăcăminte, toate la prețuri extrem de accesibile.

„Aproximativ 1.500 de articole sunt disponibile la prețuri sub 1 euro, iar mai mult de două treimi dintre produse costă mai puțin de 2 euro.”, a declarat Bart Raeymaekers, director regional de acțiune, responsabil cu operațiunile în Spania.

Cumpărătorii nu pot rezista tentației de a explora ofertele magazinului, descrisă de unii drept "imposibil de refuzat". Mulți dintre aceștia remarcă diversitatea de articole pe care le pot găsi la prețuri atât de reduse și sunt ademeniți să facă achiziții.

La ușile magazinului lor din Alcalá de Henares (Madrid), clienții au declarat pentru 20minutos că e „o nebunie”, mulți spanioli sunt interesați de produsele Action și că rar se întâmplă să pleci fără să cumperi ceva. 

”E ciudat să pleci fără să cumperi ceva”, spune Isabel, clientă. 

”Îmi place varietatea și prețul articolelor, în comparație cu alte magazine low-cost.”, a spus Jose, client. 

Carla, o altă clientă, subliniază că „produsele sunt ieftine”, deși unele „nu sunt de o calitate atât de bună”.  Alături de ea, David, iubitul ei, nu-i neagă motivul dar spune că „e o nebunie, oamenii sunt înnebuniți după acest magazin. Când a fost inaugurat, s-au format cozi mari, iar rafturile s-au golit repede”. 

De ce produsele sunt atât de ieftine 

 

Managerul lanțului de magazine explică faptul că prețurile mici sunt posibile datorită unei achiziționări eficiente a stocurilor și a colaborării strânse cu furnizorii din Europa și Asia. Prin intermediul acestor strategii, supermarketul reușește să ofere o gamă variată de produse la prețuri incredibil de mici, captând interesul cumpărătorilor spanioli.

Cu o expansiune rapidă pe piața spaniolă, lanțul de supermarketuri promite să continue să deschidă noi magazine pentru a satisface cererea în creștere din partea clienților. 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel