Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un lucrător agricol din Italia a fost abandonat în stradă de către angajator după ce și-a pierdut brațul într-un accident de muncă
WhatsApp
Incident șocant în Italia. Un lucrător agricol a fost lăsat în stradă de către angajator după ce și-a pierdut brațul într-un accident de muncă.

Un muncitor agricol de origine indiană a suferit un accident grav în timp ce lucra la o fermă în localității Borgo Santa Maria. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul tăia fânul cu un utilaj agricol, rezultând în amputarea unuia dintre brațe.

Potrivit informațiilor furnizate de Federația Muncitorilor din Agro-Industrie (Flai CGIL), lucrătorul a fost abandonat în stradă în apropierea propriei sale locuințe după accident. În loc să primească asistență medicală imediată de la angajatori, muncitorul a fost lăsat să aștepte în afara casei, lângă microbuzul cu care era transportată echipa.

Secretarul general al Flai CGIL, Hardeep Kaur, a reacționat rapid la situație și a condamnat tratamentul inuman aplicat muncitorului accidentat. Incidentul a atras atenția autorităților locale, iar muncitorul a fost ulterior transportat cu o ambulanță aeriană la un spital din Roma pentru tratament medical de specialitate.

”Am fost contactat de un muncitor care mi-a trimis o fotografie cu un membru tăiat. Nu este un film de groază. Din păcate, aceasta este realitatea. Aici nu ne confruntăm doar cu un accident grav la locul de muncă, care este deja alarmant, aici ne confruntăm cu barbaritatea exploatării, care calcă în picioare viața, demnitatea și sănătatea angajaților. Vom păzi aceste câmpuri în fiecare zi, pentru că nu se poate lucra în aceste condiții.”, a declarat Hardeep Kaur.

În momentul de față, poliția investighează circumstanțele exacte ale accidentului, scrie Fanpage. 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel