Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un individ care teroriza șoferii Torino aruncând cu pietre în mașini a fost arestat. O fată a ajuns la spital / FOTO
WhatsApp
Un bărbat poreclit de presa italiană "aruncătorul de pietre în serie" a fost arestat. 
Foto: Mașina victimelor și piatra folosită / Sursă: torinocronaca.it

Un individ cunoscut sub numele de "aruncătorul de pietre în serie" a fost reținut de autorități în urma unei serii de atacuri violente asupra mașinilor în Corso Massimo, Torino. Presa italiană a relatat că acest individ a provocat un incident grav anul trecut, rănind o tânără aflată într-un autovehicul.

Bărbatul a devenit coșmarul șoferilor din zonă

 

Cel mai grav incident, consemnat de Torino Cronca, s-a petrecut în luna martie a anului trecut, când o fată a fost grav rănită în urma incidentului. Informațiile obținute de la gazetă indică faptul că victima a suferit leziuni severe la față din cauza fragmentelor de sticlă care au pătruns în interiorul mașinii în timp ce se afla alături de iubitul ei.

Citește și: Fleximan, individul care taie radarele, lovește din nou, în Italia. Prejudiciul este de 2.000 de euro

După o serie de atacuri care au provocat panică printre șoferi, poliția a reușit să-l localizeze și să-l rețină pe presupusul autor. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat egiptean în vârstă de 25 de ani.

Ultimul incident înregistrat sâmbătă a dus la arestarea sa, după ce individul a aruncat pietre către mai multe mașini în apropierea Clubului 84 din comună. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în acest incident, însă autorul a fost reținut sub acuzația de tentativă de vătămare agravată.

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel