Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un incendiu a cuprins un hotel din Marea Britanie "care adăpostea refugiați ucraineni" și a distrus clădirea veche de 400 de ani
WhatsApp
Un hotel vechi de 400 de ani, care adăpostea refugiați ucraineni, inclusiv copii, a fost distrus de un incendiu în timpul nopții.
Un incendiu a cuprins un hotel din Marea Britanie "care adăpostea refugiați ucraineni" și a distrus clădirea veche de 400 de ani / Foto: Unsplash

Hotelul Angel Inn din Midhurst, West Sussex, s-a numărat printre clădirile cuprinse de flăcări la primele ore ale dimineții. Se crede că incendiul a izbucnit joi, la scurt timp după ora 1:00, la o proprietate de pe North Street, înainte de a se extinde la acoperișul hotelului de alături.

Un vecin, care a fost martor la incendiu, a declarat că aproximativ 30 de persoane, inclusiv câțiva copii, au fost evacuate din hotel.

 

Aproximativ 70 de pompieri se află la fața locului



În ciuda amplorii și ferocitatea incendiului, nu au fost raportate victime. Aproximativ 70 de pompieri se află la fața locului în această dimineață. Cauza este încă investigată.

'În hotel, care avea în jur de 15 camere, se aflau mai mulți refugiați ucraineni', a declarat el. 'Am vorbit cu o tânără femeie care părea relativ calmă'.

Fotografii și înregistrări video realizate de bărbatul care locuiește vizavi de hotel, au arătat propagarea incendiului de la o clădire alăturată până la acoperișul Angel Inn.

Serviciile de pompieri și de salvare din West Sussex au calificat incendiul drept 'semnificativ'. Zece mașini de pompieri, o platformă cu scară aeriană, un transportor de apă și un vehicul de teren au răspuns la incident.

La scurt timp după ora 6 dimineața, serviciul de pompieri a declarat că incidentul a "escaladat" și că 14 mașini de pompieri se aflau la fața locului pentru a combate incendiul.

 

Drumurile din zona locală vor fi închise



'Peste 30 de persoane au fost evacuate din clădire, iar pompierii lucrează din greu pentru a ține focul sub control', a precizat Serviciul de pompieri și salvare din West Sussex.

Vorbind de la fața locului, managerul zonei, Richard Abbot, i-a informat pe navetiști că North Street va rămâne închisă și a cerut publicului să evite zona.

'Este prea devreme în timpul incidentului pentru a cunoaște cauza incendiului, însă vom investiga de îndată ce va fi sigur să facem acest lucru', a spus el.

Poliția din Sussex, care a trimis ofițeri la fața locului, a avertizat că vor fi închise drumurile în zona locală, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel