Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Un hoț român a căzut în gol de la etajul 5. Ca să nu fie prins, bărbatul a sărit de pe o clădire pe alta 
WhatsApp
Un român se află în comă indusă după ce a căzut în gol de la etajul cinci. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român în vârstă de 33 de ani din Alicante, cunoscut pentru multiplele sale antecedente penale, a căzut grav rănit dintr-o mansardă în timp ce încerca să comită un furt.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, individul se află în comă indusă la Spitalul General din Alicante, după ce a alunecat de pe un pervaz de la etajul cinci al unei clădiri. Acesta a fost găsit grav rănit pe trotuar de către proprietarul locuinței, care a intervenit atunci când a surprins presupusul hoț sărind dintr-o clădire în alta.

Românul locuiește lângă apartamentul din care a vrut să fure

 

În momentul incidentului, agenții de la Poliția Națională au fost alertați și au sosit la fața locului pentru a investiga situația. Potrivit declarațiilor proprietarului, acesta a auzit un zgomot suspect pe acoperiș și a ieșit pe terasă, unde l-a surprins pe individul suspectat de furt. În momentul în care a anunțat că a sunat la poliție, presupusul hoț s-a repezit în gol.

Serviciile de urgență au intervenit prompt și l-au transportat pe bărbatul rănit la Spitalul General din Alicante, unde medicii au constatat că acesta suferă de răni grave, fiind necesară inducerea unei stări de comă. Poliția Națională a demarat o anchetă pentru infracțiunea de tâlhărie în legătură cu acest incident.

Surse apropiate cazului confirmă că românul locuiește în apropierea locului unde a avut loc căderea, însă nu există indicii că acesta ar fi încercat să pătrundă în propria sa locuință prin acoperiș.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel