Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un elicopter al Serviciilor de informații din Rusia s-a prăbușit. Nu se știe nimic despre cele trei persoane aflate la bord
WhatsApp
Un elicopter Ka-27 al serviciilor de informații din Rusia, FSB, s-a prăbușit în Kamceatka. Epava aeronavei a fost găsită pe un versant al muntelui Ostroy, spun surse din serviciile de aviație ruse, citate de agenția TASS. 
Un elicopter al Serviciilor de informații s-a prăbușit. Nu se știe nimic despre cele trei persoane aflate la bord .

„Încă nu există informații despre victime”, a precizat o sursă pentru agenția de presă. Epava elicopterului a fost găsită aproape de vârful muntelui, la o altitudine de aproximativ 950 de metri. Condițiile meteo din regiune erau bune, cu vizibilitate mai mare de 50 de kilometri, iar vântul bătea cu 14 kilometri pe oră.

„Cu toate acestea, dacă ne gândim că înălțimea Muntelui Ostroy este de aproximativ 1.000 m, e posibil ca norii să fi acoperit vârful”, a spus un reprezentant al serviciilor meteorologice din zonă. Anterior, o sursă din serviciile de aviație a declarat pentru TASS că elicopterul Ka-27 a făcut o aterizare forțată lângă Muntele Ostroy. Se presupunea că erau trei persoane la bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel