Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un depozit Amazon, plin cu muncitori, s-a prăbușit. În clădire se aflau 100 de persoane, care lucrau pe tura de noapte
WhatsApp
Un depozit Amazon, plin cu muncitori, s-a prăbușit după ce prin apropiere a trecut o tornadă. Incidentul s-a petrecut, în această dimineață, într-o suburbie a orașului Saint Louis.
Un depozit Amazon, plin cu muncitori, s-a prăbușit. În clădire se aflau 100 de persoane, care lucrau pe tura de noapte

În clădire erau între 50 și 100 de oameni, care lucrau pe tura de noapte. Poliția și pompierii cred că sunt mai multe victime, dar până acum, nu se știe un număr exact.

La fața locului sunt zeci de echipaje de intervenție. În imagini se poate observa că au rămas în picioare doar stâlpii care susțineau pereții și acoperișul depozitului.

Familiile muncitorilor prinși sub dărâmături s-au prezentat la fața locului, pentru a afla dacă cei dragi sunt bine, în timp ce pompierii acționează pentru a-i elibera pe cei care erau încă în depozit, în timp ce acesta s-a prăbușit.

O altă tornadă i-a speriat pe italieni, în luna noiembrie. În Bisacquino, a fost distrusă atunci structura unui depozit al unei companii.

 

Tornadă în Italia și grindină uriașă. Fenomene meteo extreme 

 

Grindină de mărimea unei nuci a căzut marți în Sicilia, Italia. Mai multe mașini au fost avariate, unele alegându-se cu parbrizele sparte.

Furtuni puternice au avut loc, pe 16 noiembrie, în provinciile Palermo, Trapani și Agrigento. Grindina de mărimea unei nuci a lovit puternic orașul, provocând pagube nu doar în agricultură, ci și mai multor mașini. Unele mașini s-au ales cu parbrizele sparte, conform inmeteo.net, citat de Mediafax. 

O tornadă a lovit și zona Bisacquino, în provincia Palermo. În acest moment, există informații doar despre daune materiale. O altă tornadă s-a produs în zona Trapani, provocând teamă în rândul populației, scrie direttasicilia.it.

În Bisacquino, a fost distrusă structura unui depozit al unei companii. De asemenea, au fost distruse câteva garduri și au fost avariați câțiva pomi fructiferi.

Departamentul de Protecție Civilă a activat organizațiile locale de voluntari pentru controlul pagubelor în sprijinul Poliției Rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel