Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un copil a găsit un cui în salata de cartof servită în cantina unei școli din Milano
WhatsApp
Un copil a găsit un cui în mâncarea care i-a fost servită la prânz în cantina școlară. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un incident șocant a avut loc într-o școală primară din Milano, unde un copil a găsit un cui în salata de cartofi servită în cantina școlară. Descoperirea a fost făcută în timp ce micuțul lua masa în incinta școlii de pe via Ariberto. Cantina este gestionată de Milano Ristorazione, compania municipală responsabilă cu alimentația în școli.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, cuiul a fost descoperit încorporat în salata de cartofi, declanșând imediat o investigație din partea autorităților locale. Municipalitatea a anunțat că toate eforturile vor fi făcute pentru a clarifica circumstanțele incidentului și pentru a preveni apariția unor astfel de situații în viitor. Aceasta nu este decât o altă întâmplare într-o serie de evenimente nefericite care au afectat recent cantinele școlare din Milano.

Copii unei alte școli din Milano au găsit plastic în pâinea servită în cantină 

 

Într-un incident similar petrecut cu doar câteva zile în urmă, elevii unei alte școli din Milano au descoperit bucăți de plastic în pâinea servită în cantină. Milano Ristorazione a anunțat imediat suspendarea preventivă a distribuirii produsului "pâine cu făină ecologică de grâu moale" și a inițiat o anchetă în colaborare cu autoritățile locale pentru a investiga originea și circumstanțele acestui incident. Astfel de evenimente ridică întrebări serioase cu privire la standardele de siguranță alimentară și la supravegherea procesului de preparare și distribuire a alimentelor în școlile din Milano.

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel