Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un chirurg din Arabia Saudită a decedat în sala de operație. „A murit în timp ce-și făcea meseria. Este un martir”
WhatsApp
Un chirurg a murit într-o sală de operație, unde urma să efectueze o procedură ortopedică. Evenimentul a avut loc într-un spital din Arabia Saudită.

Mahdi al-Emari a suferit un infarct și a murit vineri la Spitalul Civil Khamis Mushait, relatează site-ul web Al-Watan Daily. Colegii au observat că medicul părea bolnav și l-au convins să își facă investigații pentru probleme cardiace. Nu se știe dacă a operat pacientul după electrocardiogramă, scrie BBC.

„Când Emari s-a prezentat pentru a efectua o intervenție chirurgicală pentru unul dintre pacienții săi, am observat semne de oboseală și suferea de dureri la stomac”, spune șeful secției de ortopedie din spital, dr. Majid Al Shehri, citat de Ziarul Al-Watan.

Doctorul a explicat că Emari a refuzat inițial să facă un test și a insistat că va efectua operația pacientului. În cele din urmă, a fost convins să facă o electrocardiogramă, care a arătat că a avut un atac de cord, a declarat spitalul.„A murit în timp ce-și făcea meseria. Este un martir”, a spus dr. Al Shehri, potrivit site-ului Gulf News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel