Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un carusel de la festivalul de iarnă Winter Wonderland a fost închis după ce trei persoane au fost accidentate
WhatsApp
Atenție mare la atracțiile de Crăciun, deoarece pot fi foarte periculoase, atât din cauza vremii, cât și a altor factori. Un carusel de la Winter Wonderland din orașul Cardiff, Țara Galilor, a fost închis pentru public după ce trei persoane au fost aruncate din el, suferind răni grave.
Un carusel de la festivalul de iarnă Winter Wonderland a fost închis după ce trei persoane au fost accidentate / Foto: Unsplash

Sâmbătă (26 noiembrie), în jurul orei 17:15, trei persoane au fost aruncate din caruselul Ice Skater Sizzler, provocându-le "răni grave", potrivit Health and Safety Executive (HSE).

 

Atracția a fost închisă pentru public în timp ce se desfășoară investigații

 

Trei persoane au fost rănite, iar una dintre ele se află încă la spital u răni grave. Un purtător de cuvânt al organismului de supraveghere HSE a declarat: "HSE investighează rapoartele privind rănile grave suferite pe o atracție de la Winter Wonderland din Cardiff. Trei persoane au fost aruncate din carusel. Una dintre ele rămâne în prezent în spital și este tratată pentru rănile suferite."

Laura Rogers, din Pontypridd, era la Winter Wonderland împreună cu familia sa când a asistat la desfășurarea incidentului.

"Ne jucam pe jocurile de vizavi și am auzit puțină agitație", a declarat tânăra de 29 de ani pentru WalesOnline.

"Când ne-am uitat, am văzut toată securitatea alergând frenetic. Am observat că s-au repezit la o cabină. Apoi au plecat cu un fel de geantă medicală. În timp ce treceau în grabă pe lângă noi, noi i-am urmat. Mi-am dat seama că a avut loc un accident în cursă. Apoi au smuls o balustradă de pe o parte și am observat o doamnă sau o fată pe o parte, prinsă de ea."

Ea a continuat: "În timp ce mergeam mai departe, am observat o altă fată care părea inconștientă. Erau pantofi pe podea care păreau să fi zburat în acest timp. Am stat puțin și apoi am observat că unul dintre membrii personalului de securitate vorbea cu soacra mea. I-a spus că gratiile s-au deschis... A fost șocant de văzut pentru fiica mea de cinci ani, care se urcă în acest carusel - de asemenea, pentru toți cei care au fost nevoiți să asiste la ceea ce s-a întâmplat când au ieșit doar pentru a se distra."

 

„Deodată, am auzit un zgomot masiv”

 

Seren McCallum-Weller se afla în parcul de distracții pentru a-și sărbători cea de-a 13-a aniversare împreună cu familia ei, când a auzit o "explozie masivă".

Ea a spus: "Eram pe patinoarul de gheață cu vărul meu. Ne distram și noi, apoi, deodată, am auzit un zgomot masiv. Nu am știut ce a fost. Ne-am uitat în spatele nostru, iar caruselul încă mergea în timp ce o doamnă era pe podea.

Am văzut apoi o a doua femeie care a fost împinsă în balustradă, iar balustrada se mișcase. Era blocată între carusel și balustradă. Cred că și o a treia doamnă a fost aruncată în balustradă. Erau câțiva copii în carusel care nu aveau mai mult de 11 sau 12 ani."

Un purtător de cuvânt al Cardiff's Winter Wonderland a declarat: "Suntem la curent cu un incident care a avut loc pe patinoarul de gheață de la Cardiff's Winter Wonderland în seara zilei de sâmbătă, 26 noiembrie.

Siguranța este întotdeauna o prioritate pentru noi, iar acum are loc o investigație completă a incidentului. Noi, în calitate de organizatori ai evenimentului, lucrăm îndeaproape cu proprietarul/operatorul cursei și cu toate organizațiile relevante pentru a investiga. Cursa va rămâne închisă în această perioadă.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel