Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un brutar din Italia a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut detergent din greșeală
WhatsApp
Un brutar în vârstă de 49 de ani din Roseto, a suferit un accident tragic în urmă cu câteva zile, după ce a ingerat din greșeală un lichid coroziv și toxic. Incidentul a avut loc duminica trecută, dar a fost fă cut public abia ieri.
Un brutar din Italia a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut detergent din greșeală

Bărbatul, identificat doar prin inițialele L.D.M., curăța obloanele brutăriei sale și, din cauza căldurii sufocante și a setei mari, a băut dintr-o sticlă de plastic aflată în frigider, crezând că este apă, dar care conținea, de fapt, un detergent puternic pentru cuptoare.

 

Stare de sănătate

 

La prima înghițitură, brutarul și-a dat seama de eroarea sa, simțind imediat o senzație intensă de arsură și dureri atroce. Deși grav rănit, bărbatul a reușit să se urce în mașină și să conducă nu spre spitalul din Giulianova, aflat la doar 8 kilometri distanță, ci către camera de urgență "Mazzini" din Teramo, situată la aproximativ 30 de kilometri.

La spitalul din Teramo, medicii au realizat imediat gravitatea situației, determinând că brutarul ingerase o substanță periculoasă. După o spălătură stomacală de urgență, acesta a fost intubat și plasat în comă farmacologică în secția de reanimare. Starea lui este extrem de gravă, iar recuperarea va fi lungă și dificilă din cauza leziunilor severe la nivelul sistemului respirator și gastric.

Carabinierii stației locale și ai companiei Giulianova au deschis o anchetă pentru a investiga circumstanțele incidentului. Deși se presupune că este vorba de un accident casnic, autoritățile vor să afle cum a ajuns un lichid atât de periculos să fie depozitat într-o sticlă de apă, la îndemâna oricui. Odată ce starea de sănătate a brutarului se va stabiliza, acesta și colaboratorii săi vor fi interogați pentru a clarifica detaliile incidentului.

 

Reacții și suport

 

Vestea despre accidentul grav s-a răspândit rapid în Roseto, unde brutarul este foarte cunoscut și respectat. Afacerea sa este una dintre cele mai frecventate din oraș, atrăgând zilnic mulți clienți care trebuie adesea să aștepte la coadă pentru a-și cumpăra produsele preferate. Prietenii și clienții săi sunt șocați de întâmplare și se întreabă cum a fost posibil să se întâmple așa ceva.

"Pare incredibil, dar cum este posibil?" se întreabă mulți dintre ei.

În semn de solidaritate și sprijin, aseară, un grup de cetățeni din Roseto s-a adunat pentru a se ruga pentru însănătoșirea rapidă a brutarului. Comunitatea locală speră ca acesta să își revină cât mai curând și să se întoarcă la brutăria sa, unde este așteptat cu nerăbdare de toți cei care îi apreciază munca și dedicarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel