Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat şi-a împuşcat soţia în picior, după care i-a dat foc. Trei copii au rămas orfani
WhatsApp
Un bărbat şi-a urmărit soţia pe stradă şi a împuşcat-o în picior, înainte de a arunca cu lichid inflamabil pe ea, după care i-a dat foc. 
Un bărbat şi-a împuşcat soţia în picior, după care i-a dat foc

Atacul a avut loc marţi, în cartierul Merignac, din apropierea aeroportului din Bordeaux, Franţa. Bărbatul şi femeia erau despărţiţi. Ei aveau împreună trei copii, de trei, şapte şi 11 ani, care locuiau cu mama lor, relatează France 24.

Bărbatul a tras de mai multe cu ori cu pistolul spre femeie, împuşcând-o în picior. După ce aceasta s-a prăbuşit, bărbatul i-a dat foc. El a fost arestat la jumătate de oră după crima comisă, a anunţat procuratura. Autoritățile locale au înființat un serviciu de consiliere pentru martorii crimei. Copiii cuplului nu se aflau acasă în momentul atacului, a declarat procuratura, adăugând că minorii primesc consiliere. 

Problema violenței domestice și a crimelor a stârnit proteste în Franța în 2019. Militanții spun că  plângerile femeilor, care au încercat să-i raporteze la poliție pe partenerii abuzivi, au fost, adesea, respinse. În acel an, 146 de femei au fost ucise de soț sau iubiți, în creștere cu 21% față de anul precedent. Guvernul a introdus utilizarea brățărilor electronice pentru a alerta victimele când atacatorii lor sunt în apropiere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel