Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat din Italia a fost arestat după ce a fost prins fără bilet în tren și a încercat să-l sugrume pe controlor
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat după a încercat să sugrume un controlor de tren după ce acesta i-a cerut biletul de călătorie. 
O companie de trenuri din Anglia angajează peste 300 de persoane cu salarii de până la 54.500 de lire sterline "fără a fi nevoie de experiență”

Un incident violent a avut loc la La Spezia, unde un pasager, găsit fără bilet la bordul unui tren regional, a încercat să sugrume un conductor de tren în gara Spezia-Migliarina. 

Poliția feroviară a intervenit prompt și l-a arestat pe agresor în flagrant. Agresorul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut după ce a atacat violent conducătorul trenului, lovindu-l în claviculă și încercând să-l sugrume.

Conductorii de tren, tot mai agresați 

 

Reacționând la acest incident îngrijorător, Stefano Martino, managerul regional de căi ferate Uiltrasporti, a subliniat creșterea violenței la bordul trenurilor, atât fizică, cât și verbală. Martino a exprimat frustrarea față de lipsa de acțiune din partea instituțiilor în fața escaladării violenței, evidențiind pericolul în care se află lucrătorii feroviari. El a subliniat necesitatea măsurilor suplimentare de securitate, inclusiv prevenirea, formarea personalului și sancțiunile mai aspre, precum și implicarea instituțiilor în aceste eforturi.

Managerul a declarat că lucrătorii feroviari trebuie să aibă dreptul de a-și desfășura activitatea într-un mediu sigur și protejat și că măsurile pentru asigurarea acestui lucru trebuie luate de către autorități. El a subliniat, de asemenea, că sindicatul va evalua toate opțiunile disponibile pentru a proteja sănătatea și siguranța lucrătorilor, inclusiv posibilitatea de a declanșa greve în cazul în care nu se iau măsuri concrete pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel