Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat a mers la spital, crezând că are COVID. Medicii au rămas însă şocaţi
WhatsApp
Un bărbat de 53 de ani, care a început să respire din ce în ce mai greu și a crezut că prezintă unul din simptomele coronavirusului, s-a dus la spital. Bărbatul din Zelenograd (Rusia) a avut parte însă de un alt diagnostic.
moneda_in_nas

Tomografia computerizată a arătat că nara lui era blocată de un obiect rotund. Era vorba despre o monedă uitată în nas încă din copilărie. Medicii de la Spitalul Clinic Konchalovsky i-au scos un bănuț din nas, a comunicat departamentul de sănătate din Moscova, citat de Moscova 24 și tvrain.ru.

Omul și-a amintit că la vârsta de șase ani și-a înfipt o monedă în nas și apoi i-a fost frică să le spună părinților despre asta. „Abia după tomografie, pacientul și-a amintit cum, la vârsta de șase ani, jucându-se, și-a înfipt o monedă de o copeică în nas. Îi era frică să-i spună mamei lui severe despre asta și apoi a uitat complet”, au explicat medicii. Moneda s-a calcifiat constant, până ce omul nu a mai putut respira. După ce au scos bănuțul, medicii au corectat curbura septului nazal. Potrivit acestora, bărbatul era atât de afectat de dificultățile de respirație, încât și-a scos rapid tampoanele din nări de după operație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel