Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian a comentat cu ”ridicol” la o știre pe Facebook și acum este căutat de polițiști
WhatsApp
Un incident controversat a izbucnit în mediul virtual după ce un italian a comentat cu ”ridicol” la o știre pe Facebook. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un incident controversat a izbucnit în mediul virtual, după ce un bărbat din Reggio Emilia a fost denunțat de către forțele de poliție pentru presupusul său dispreț față de acestea, în urma unui comentariu postat pe Facebook. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost acuzat că a insultat forțele armate, exprimându-și opinia asupra unei arestări pentru infracțiuni legate de droguri. 

Evenimentul a avut loc în urma unei știri știri publicate pe Facebook despre arestarea unui individ pentru presupuse infracțiuni legate de droguri, efectuată de carabinieri din Scandiano, în provincia Reggio Emilia, scrie presa locală

În urma acestui incident, bărbatul în cauză a făcut un comentariu pe rețeaua de socializare, denunțând acțiunile poliției ca fiind „ridicole”, însoțindu-și mesajul cu un emoticon de clovn.

Carabinieri îl acuză pe italian de defăimare agravată

 

Comentariul său a stârnit nemulțumirea și a fost considerat ofensator de către forțele de poliție. În urma cercetărilor, autoritățile au reușit să-l  identifice pe bărbat și să-l denunțe pentru defăimare agravată.

Din informațiile oferite de carabinieri, se pare că bărbatul nu s-a oprit doar la un singur comentariu, ci a continuat să-și exprime opinia negativă față de acțiunile poliției în mediul online. Profilul său public de Facebook le-a permis autorităților să-l identifice rapid și să inițieze acțiunile legale împotriva sa.

Citește și: Român impresionat până la lacrimi de o italiancă: femeia i-a înapoiat pensia pe care o uitase la bancomat

Cercetările în acest caz vor continua pentru a clarifica aspectele ulterioare și pentru a decide dacă vor fi luate măsuri suplimentare împotriva bărbatului în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel