Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un avion cu peste 100 de pasageri la bord s-a prăbușit și a luat foc
WhatsApp
Un avion căruia i s-a stricat trenul de aterizare s-a prăbușit și a luat foc pe aeroportul din Miami. Avionul a alunecat pe burtă și a rămas fără partea din față înainte de a se opri pe iarbă. Pasagerii au reușit să se evacueze și au supraviețuit accidentului.
Un avion cu peste 100 de pasageri la bord a luat foc

Un avion care transporta 126 de persoane a luat foc după ce a fost nevoit să aterizeze forțat pe Aeroportul Internațional din Miami din cauza unei defecțiuni la trenul de aterizare față.

Zborul Red Air venea marți din Republica Dominicană, iar la aterizare a derapat pe pistă, a rupt un turn de comunicații și s-a oprit pe iarbă. În urma impactului, nasul avionului s-a făcut bucăți și aripa stângă a luat foc.

Pasagerii au fost evacuați pe aripa dreaptă a avionului și au fugit către clădirile aeroportului. Trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi tratament, dar rănile au fost ușoare.

„Am crezut că o să mor, de fapt. Era un bătrân lângă mine și îl îmbrățișam. A fost oribil. Ne ciocneam dintr-o parte în alta și toate ferestrele parcă se spargeau și apoi totul e bine. Oamenii au început să fugă, iar eu parcă am sărit și am început să fug”, a declarat Paola Garcia pentru CBS Miami.

Oficialii aeroportului au declarat într-un mesaj pe Twitter că prăbușirea trenului de aterizare din partea din față a aeronavei pare să fie cauza incendiului.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor a anunțat că o echipă va investiga accidentul.

 

Panică pentru zeci de români care veneau din Londra. Avionul nu a putut ateriza: „Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat”

 

A fost panică la bordul unui avion care ar fi trebuit să aterizeze la Iaşi. Cursa Londra-Iaşi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care şi 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, până când pilotul a decis să renunţe la manevră. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirecţionată către Bacău, unde a aterizat în siguranţă.

Un avion care zbura ieri pe ruta Londra - Iaşi, a aterizat de urgență pe aeroportul George Enescu din Bacău, din cauza condiţiilor meteo.

După 40 de minute de survol deasupra Iaşiului, pilotul a hotărât să întoarcă aeronava din drum. În tot aceast timp, la bord, călătorii au intrat în panică.

„Din cauza vântului puternic, o aeronavă ce venea din direcţia Luton nu a putut ateriza pe  pista de la Iaşi, la ora programată - 13.25. Timp de 40 de minute, avionul s-a rotit deasupra oraşului, în incercarea de a ateriza în condiţii de siguraţă. Nu a reuşit, aşa că singura soluţie a pilotului a fost redirecţionarea aeronavei pe aeroportul din Bacău", Elena Troia, purtător de cuvânt Aeroportul Internaţional Iaşi.

Din declarațiile pasagerilor, au fost turbulențe pe tot parcursul zborului.

„Ne-am învârtit deasupra Iașului timp de o oră. Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat. Este o furtună aici. Am aterizat la Bacău”, a spus unul dintre pasageri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel