Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autobuz cu pasageri a explodat în Italia: Oamenii se îndreptau de la aeroport spre casă - VIDEO
WhatsApp
Un autobuz cu pasageri a explodat, ieri, după ce a luat foc în mers, în timp ce se afla pe Podul Libertății (Ponte della Libertà), legătura între Veneția și Mestre din Italia.
Un autobuz cu pasageri a explodat în Italia: Oamenii se îndreptau de la aeroport spre casă - VIDEO

La bordul autobuzului, care a părăsit aeroportul din Treviso la scurt timp după ora locală 13:00 și s-a îndreptat spre Piazzale Roma din Veneția, se aflau opt pasageri plus șoferul. „Tursa mea s-ar fi încheiat chiar la Veneția”, spune șoferul, Demis Giaccatto, în vârstă de 46 ​​de ani, din Jesolo, „dar în timp ce conduceam de-a lungul Ponte della Libertà am auzit o bubuiturp. Mă gândeam la o anvelopă, dar m-am uitat în spate și am văzut flacără în motorul din spate. Am oprit imediat autobuzul și i-am scos pe toți, am reușit să deschid și portbagajul ca să-și poata lua valizele. Am încercat să folosesc extinctorul, dar flăcări au cuprins deja autobuzul. Sunt încă în stare de șoc dar sunt bine, mă bucur că toți pasagerii sunt în siguranță”.

„Trecutul meu de salvamar”, adaugă șoferul, „mi-a fost util să-mi găsesc calmul să reacţionez şi să mă comport corect”.

 

Pasagerii au ajuns la Veneția pe jos

 

Pentru a permite pompierilor să ajungă în autobuz, traficul pe pod a fost întrerupt. A fost nevoie de două autocisterne și zece operatori pentru a stinge vehiculul care, între timp, a fost cuprins de flăcări. Pe podul dintre Mestre și Veneția rămâne doar scheletul.

Pasagerii au ajuns la Veneția pe jos.

Următoarele ore vor fi decisive în identificarea cauzelor incendiului. Sosirea tehnicienilor de la producătorul de autobuze este deja programată săptămâna viitoare pentru a înțelege ce s-ar fi putut întâmpla cu motorul.

Abia după-amiaza târziu situația a revenit la normal.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel