Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autobuz care transporta un grup muzical a căzut într-o râpă. 13 persoane au murit
WhatsApp
Treisprezece persoane au murit și alte 29 au fost rănite, după ce un autobuz care transporta zeci de membri ai unei trupe de muzică a părăsit carosabilul și a căzut într-o râpă.
Un autobuz care transporta un grup muzical a căzut într-o râpă. 13 persoane au murit. Sursa foto: Twitter

Evenimentul rutier s-a produs în sâmbătăm în vestul Indiei, relatează Sky News. Grupul era în drum spre Mumbai, după o reprezentație în orașul Pune, a declarat un ofițer de poliție. Autobuzul, care transporta 42 de pasageri, se afla pe o autostradă lângă Khopoli, în districtul Raigad din Maharashtra, la aproximativ 70 de kilometri de Mumbai, când a avut loc accidentul.

Majoritatea celor care au murit făceau parte din grupul artistic din Mumbai, a spus ofițerul. Cauza exactă a accidentului de sâmbătă nu a fost încă stabilită. Premierul indian Narendra Modi a anunțat un fond pentru familiile victimelor.

Peste 110.000 de oameni mor în fiecare an în accidente rutiere în India. Accidentele mortale sunt frecvente în această țară din cauza vehiculelor vechi, a drumurilor prost întreținute și a modului de a conduce necugetat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel