Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autobuz care transporta elevi la școală în Italia a luat foc în trafic. Accidentul a generat un nor dens de fum vizibil de la distanță
WhatsApp
Un autobuz care transporta elevi la școală în Italia a luat foc în această dimineață în Correggio, declanșând panică și intervenții de urgență din partea pompierilor și a serviciilor de salvare. 
Un autobuz care transporta elevi la școală în Italia a luat foc în trafic. Accidentul a generat un nor dens de fum vizibil de la distanță / Foto: Captura Youtube

Incidentul a avut loc în jurul orei 8:00, în Piazzale Due Agosto, iar momentul a fost marcat de explozia anvelopelor sub efectul căldurii, generând un nor dens de fum vizibil de la distanță, conform Fanpage.

Pentru călătorii din autobuz și pentru șofer, momentul a fost unul șocant, însă a reușit să reacționeze rapid. Odată ce mirosul de fum s-a răspândit în interior, șoferul a reușit să evacueze imediat elevii înainte ca flăcările să se extindă rapid în interiorul vehiculului.

 

Nu s-au înregistrat răni sau victime în urma incidentului

 

Autoritățile locale au reacționat prompt la apelul de urgență și au trimis echipaje de pompieri pentru a stinge incendiul și a preveni răspândirea acestuia către zonele înconjurătoare. Din fericire nu s-au înregistrat răni sau victime în urma incidentului. Ambulanțe și echipe medicale de la Crucea Roșie au fost, de asemenea, mobilizate în cazul unor eventuale urgențe medicale legate de inhalarea fumului.

Cu toate că situația a fost controlată relativ rapid, au existat îngrijorări legate de posibilele consecințe asupra mediului și sănătății publice cauzate de fumul dens degajat de incendiu. Autoritățile locale au demarat anchete pentru a evalua impactul asupra mediului înconjurător și pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului.

Părinții și rudele elevilor au fost alertați și au fost încurajați să vină să-și ia copiii acasă. Mulți dintre aceștia s-au adunat la locul incidentului, îngrijorați și așteptând informații despre starea de sănătate a copiilor lor.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel