Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un adolescent a reușit să-și salveze sora mai mică de un presupus răpitor, lovindu-l de la geam cu o praștie
WhatsApp
Un adolescent a reușit să își salveze sora după ce a tras cu o praștie de la fereastra dormitorului său în timp ce cineva încerca să o răpească, a confirmat poliția.
Un adolescent a reușit să-și salveze sora mai mică de un presupus răpitor, lovindu-l de la geam cu o praștie / Foto: Unsplash

Incidentul pare desprins dintr-un episod din "The Simpsons", dar este extrem de grav, deoarece această persoană încerca să răpească și - spune el - să "bată crunt" o fetiță de opt ani.

Incidentul terifiant a avut loc miercuri, 16 mai în Michigan, în timp ce fetița se afla în curtea din spatele casei familiei sale, unde vâna ciuperci.

 

O fetiță pe cae de a fi răpită a fost salvată de fratele ei



Atunci, un 'băiat fără nume a ieșit din pădurea' care mărginește proprietatea familiei din Alpena Township, a precizat astăzi poliția statului Michigan într-un comunicat de presă.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare este partea cu adevărat oribilă a presupusei crime.

Locotenentul John Grimshaw, de la poliția din Michigan, a declarat pentru televiziunea locală: "Suspectul a intrat prin pădure pe proprietate și a venit din spatele ei, a apucat-o așa cum ai vedea în filme - cu mâna la gură, cu brațul în jurul taliei - și încerca să o tragă în pădure".

Din fericire, fratele fetei, în vârstă de 13 ani, a fost martor la tot ceea ce s-a petrecut în fața lui și a luat rapid o praștie pentru a trage câteva focuri de armă asupra atacatorului surorii sale.

Grimshaw a descris acțiunile adolescentului ca fiind "extraordinare".

 

Adolescentul a lovit cu praștia răpitorul



El a spus: "El este într-adevăr cel care ... cred că a salvat viața surorii sale sau a împiedicat-o să i se întâmple ceva grav. El ar trebui să fie lăudat pentru asta".

După ce a fost lovit de praștia cu praștia, atacatorul a fugit înapoi în pădurea din apropierea casei, dar a fost descoperit mai târziu de polițiștii de stat care se ascundeau la o benzinărie din apropierea locului faptei.

Poliția a reușit să-l identifice în parte datorită rănilor pe care le suferise în urma împușcăturilor din praștie.

Poliția a declarat: "Suspectul avea semne evidente de răni suferite de la praștie cu răni la cap și la piept."

Suspectul este în vârstă de 17 ani urmează să fie judecat ca adult. El a fost dus în arest, unde ar fi mărturisit că "plănuia să bată grav victima".

 

Suspectul a fost dus la închisoare deși este încă minor



Băiatul a fost dus la o închisoare din Alpena, a precizat poliția. Joi, 18 mai, el a fost acuzat de tentativă de răpire/ ademenire de copii, de tentativă de atac cu intenția de a provoca vătămări corporale grave, mai puțin crimă, și de atac și lovire, a confirmat poliția.

Eliberarea sa pe cauțiune a fost stabilită la 150.000 de dolari (120.000 de lire sterline), conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel