Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UK. Românul UCIS la Londra și-a pierdut viața pentru 400 de lire
WhatsApp
Tudor Simionov, paznicul român care a fost ucis la Londra în noaptea de Revelion, și-a pierdut viața pentru 400 de lire.
Tudor Simionov

O prietenă apropiată a Mădălinei Anghel, iubita lui Tudor Simionov, a dezvăluit, pentru publicația Daily Mail, că românul s-a hotărât să muncească în noaptea de Revelion pentru că i s-a oferit suma de 400 de lire sterline (aproximativ 450 de euro).

Katarina Petran a spus că suma oferită pentru a păzi accesul la petrecerea exclusivistă era de două ori mai mare decât ar fi primit în mod normal.

"Avea nevoie de bani pentru că-și dorea să întemeieze o familie, alături de iubita sa. El a incasat 400 de lire sterline pentru a lucra de Anul Nou. Suma este dublă, în comparație cu "tariful" normal pe care-l avea ca agent de pază în vestul orașului. Mădălina i-a cerut să nu lucreze în noaptea de Revelion, dar Tudor i-a spus că au nevoie de bani și că este o ofertă bună" a declarat Katarina, prietena cuplului.

Citește și: Paznicul român ucis în Londra era canotor. Visul lui Tudor Simionov s-a frânt la 33 de ani

Potrivit unor surse, evenimentul la care românul a asigurat paza a fost una exclusivistă, o masă fiind închiriată cu sume cuprinse între 1.500 și 2.000 de lire sterline.

Reamintim că românul a fost ucis cu o sabie de mai mulți bărbați care vroiau să intre cu forța la petrecerea privată, după ce s-a luptat minute bune cu ei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel