Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UK. Român, CONDAMNAT la închisoare pentru furturi la metrou în Londra
WhatsApp
Un român stabilit în Marea Britanie a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de mai multe furturi comise în metroul din Londra. 

Laurenţiu Valentin Trocan a fost găsit vinovat de cinci furturi comise în metroul londonez, românul acționând singur, relatează mylondon.news. 

Românul în vârstă de 38 de ani, stabilit într-o localitate de la periferia Londrei, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare. El a comis primul furt în ianuarie anul acesta, în staţia de metrou Piccadilly Circus, fiind reţinut și eliberat pe cauţiune. Laurențiu a continuat să comită furturi, fiind ulterior prins cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Potrivit anchetatorilor, românul comitea furturile doar seara, aproape de închiderea metroului şi obişnuia să fure genţi, bani sau telefoane mobile. Inițial a negat comiterea infracțiunilor, însă pus în faţa martorilor şi a dovezilor, Laurențiu a recunoscut comiterea furturilor şi a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă românul acționa singur sau dacă face parte dintr-o bandă mai mare de hoți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel