Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ucraina. Hoţii care jefuiesc casele părăsite și magazinele, legaţi de stâlpi şi bătuţi de civili
WhatsApp
Războiul din Ucraina i-a făcut pe mulți să-și părăsescă locuinţele și a se refugia în zone de pace. Astfel, casele ucrainenilor, magazinele sau băncile devin ţinta hoţilor, care fură în continuare, chiar dacă orşele sunt bombrdate continuu.
Italia. Hoții care au jefuit tutungeria din Carmignano di Brenta au fost prinși de poliție

Pentru a da un exemplu şi pentru a opri fenomenul jafurilor comise în casele locuitorilor din Kiev care au fugit în alte ţări din cauza războiului, oamenii rămaşi în capitala Ucrainei, Kiev, au început să îi lege pe hoţi de stâlpi şi să îi bată cu beţe. Mai multe astfel de clipuri video au apărut pe rețelele de socializarfe, în ultimele zile.  

Drama ucrainencelor, care fug din calea războiului: "Dacă continuă, nu va mai rămâne nimic. Fiica mea doar plânge"

Din cauza războiului, oamenii din marile oraşe trec printr-o criză fără precedent. Pe lângă faptul că au rămas fără magazine din care să cumpere mâncare sau apă ori alte produse de care au nevoie, aceştia se confruntă şi cu fenomenul furturilor, scrie 24tv.ua.

Pentru a-i educa pe cei care recurg la furt, unii dintre cei care au rămas în Kiev au pus la cale un plan. De fiecare dată când un hoţ este prins într-o casă părăsită, acesta este dus pe stradă şi legat de stâlpii de iluminat public.

Apoi, hoţilor li se dau pantalonii jos şi sunt bătuţi cu beţe. Pedepsele sunt filmate, iar apoi clipurile video sunt urcate pe reţelele sociale.

Drama unei gravide din Ucraina. Tânăra a ajuns la spitalul din Galați, după ce a pierdut sarcina din cauza stresului

În alte cazuri, hoţii sunt legaţi şi li se agaţă cartoane de gât pe care scrie ce au făcut. Mai mult, ei sunt lăsaţi să stea acolo ore în şir pentru ca toată lumea să îi vadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel