Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Turistă româncă, moartă în Thailanda în timp ce se scălda într-o cascadă
WhatsApp
O turistă româncă a murit, sâmbătă, în timp ce înota în piscina cascadei Na Muang 2 din Koh Samui, după ce a alunecat de pe o stâncă.

Salvatorii alertați au avut nevoie de aproximativ trei ore pentru a recupera corpul femeii de 23 de ani, despre care autoritățile au spus că locuia în Austria. În Koh Samui, a fost cazată la Bang Po Village Hotel din Tambon Mae Nam, în partea de nord a insulei Koh Samui.

Potrivit ofițerului de turism din Surat Thani, Kritchakorn Chusri, femeia și partenerul ei vizitau cascada la orele după-amiezii.

Când poliția din Na Muang a ajuns la fața locului, femeia era deja moartă. Căpitanul de poliție Watcharin Phetnoo a informat presa că femeia a urcat în vârful cascadei împreună cu partenerul ei austriac, de unde a căzut de la 20 de metri înălțime de pe o stâncă.

Salvatorii au fost nevoiți să folosească o frânghie lungă pentru a recupera cadavrul de pe a patra treaptă a cascadei. Cadavrul femeii a fost dus la un spital local pentru autopsie.

Khun Kritchakorn, care îi ajută pe turiștii străini în situații de urgență, l-a citat pe iubitul femeii spunând că au urcat în vârful cascadei în jurul prânzului. Acesta a spus că cei doi au vrut să se răcorească într-o mică piscină de la marginea cascadei, deoarece vremea era foarte caldă. Însă locul era alunecos, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut la scurt timp după ce cei doi au intrat în apă.

Bărbatul a declarat la poliție că a coborât imediat în fugă și și-a găsit iubita inconștientă și abia respira. El a adăugat că a încercat să o resusciteze pe prietena sa cu compresii toracice în timp ce chema ajutoare. Strigătele sale de ajutor au atras atenția vizitatorilor locali care se aflau în apropiere și au chemat poliția. Înainte de sosirea polițiștilor, victima a decedat în urma rănilor grave suferite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel