Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trump și-a dat în judecată nepoata. Cere daune în valoare de 100 de milioane de dolari
WhatsApp
Donald Trump e foc și pară pe jurnaliști, dar și pe o nepoată, acuzată că ar fi oferit informații compromițătoare publicației New York Times.  Fostul lider de la Casa Albă spune că va cere daune morale uriașe: 100 milioane de dolari.  
Trump cere daune morale de 100 de milioane de dolari

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, este din nou subiectul unui scandal internațional de zile mari. Potrivit jurnaliștilor de la BBC, a deschis un proces civil publicației New York Times. Liderul de la Casa Albă este supărat că au fost publicate informații despre averea sa, despre taxele li impozitele pe care le plătește, pe care le consideră confidențiale.  Complice la publicarea articolului este chiar nepoata lui Trump, pe care nu a scuzat-o și figurează pârâtă în același dosar. Femeia a recunoscut totul și spune că nu a fost plătită de jurnaliști să facă aceste dezvăluiri. Dimpotrivă, a scris un memoriu publicației, deoarece Donald Trump ar fi înselat-o cu sume de bani fabuloase, de ordinul milioanelor de dolari. 

Nepoata lui Trump s-a adresat  și ea instanțelor americane pentru a-și recupera banii, însă, procesul stagnează, relatează BBC.

 

Donald Trump, foc și pară. Cere daune morale nepoatei sale în valoare de 100 de milioane de dolari 

 

Pe de altă parte, jurnaliștii de la NY Times se apără și spun că au realizat o investigație în care primează interesul public. Informațiile financiare despre un președinte sau fost președinte  al SUA  nu pot fi catalogate confidențiale, spun ziariștii americani.

Procesul se află pe rol, iar Trump este sigur că îl va câștiga. Fostul lider al SUA crede că i-a fost afectată imaginea publică în mod intenționat, pentru a pierde alegerile prezidențiale. 

Donald Trump rămâne unul dintre cei mai controversați președinți ai SUA. De-a lungul timpului, s-a remarcat prin afirmații extremiste sau prin decizii radicale, pe care americanii le-au considerat nefavorabile. Trump a piedut alegerile prezidențiale din SUA, în noiembrie 2020. Locul său a fost luat de Joe Biden.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel